Cuma, Şubat 16, 2018

Söğütlüçeşme Birlikspor'dan transfer şov

2017-2018 Futbol sezonun transferin son günü Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşme Birlikspor kadrosuna kattığı oyuncularla adeta transfer şov yaptı.


Küçükçekmece İlçesinin 2.Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Söğütlüçeşme Birlikspor, ara transfer döneminde 8 futbolcuyu Mavi -beyazlı renklere bağladı. Mavi -beyazlı ekip uzun bir süredir sessiz sedasız transfer çalışmalarını sürdürürken teknik Direktör Selçuk Yıldız'ın raporları doğrultusunda, önemli isimleri aldı.


Mavi -beyazlılar, İkitllispor'dan Emrah, Zekeriya, İbrahim, Merkez Kayaşehirspor'dan Hakan, Özcan, Sefaköyspor'dan Serkan, İstanbul Trabzonspor'dan Ufuk ve Söğütlüçeşmespor'dan Hasan ile anlaştı. Birlikspor, ara transfer döneminde anlaşma sağladığı bomba transferi için dün imza töreni düzenledi.


"1. Amatör'e taşıyacak kadro kurduk"
Kendi tesislerinde haftanın son günü gerçekleştirdiği idman sonrası Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp Başkanı Ercan Demir ve yöneticilerin ilgi gösterdiği imza töreninde kulüp Başkanı Ercan Demir “
Söğütlüçeşme Birlikspor yönetimi olarak A Takımızı bizi başarıya taşıyacak ve 1.Amatör lige çıkaracak yeni bir kadro kurduk" dedi.


Demir "Artık geniş bir kadroya sahibiz. Oyuncular forma giymek için rekabeti artıracak. İdman devamlılığı olan ve maçlardaki performansları üst düzeyde olan futbolcu formayı giymeye hak etmiş olacaktır. Takım içinde gereksiz konuşmalar, çatlak sesler çıkmaması dileğim... Takım içinde çok iyi arkadaşlık olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Başkanı Demir, oyunculara da seslenerek "Sizlerden ricam hakemlerle ve rakiplerinizle polemiğe girilmemesi. Söğütlüçeşme Mahallesi çok farklı bir mahalledir. Başarının peşinde oluyorlar, bizler de bu sezon şampiyon olarak mahalle halkını arkamıza hep birlikte sizlerin sayesinde alacağız" diye konuştu.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.