Cuma, Şubat 02, 2018

Sefaköy Kartalspor'un efsaneleri bir araya geldi

İstanbul ve Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Sefaköy Kartalspor'un eski futbolcuları 20 yıl sonra bir araya geldiler.


Hafta sonu İstanbul Bulancakspor ile Süper Amatör Lig'e çıkmak için Play-of maçı oynayacak olana Sefaköy Kartalsporlu bir grup esk futbolcu, 30 Ocak günü akşamı Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.


Saat 20.00'de başlayan yemek coşkulu ve samimi bir ortamda geçti. Yemeğin ardından konuşan Sefaköy Kartalspor Kulüp Başkanı Yener Dayı, "Hafta sonu Avcılar Atatürk Stadı' Süper Amatör Lig'e çıkmak için İstanbul Bulancakspor ile Play-Off maçı yapacağız. Siz eski ve tecrübeli oyuncular olarak bu tür atmosferleri çok iyi biliyorsunuz moral ve motivelerin yüksek tutulması gereken bu önemli maç öncesi siz değerli eski futbolcuların tecrübelerinden yararlanmak ve desteğinize ihtiyacımız olduğunu bilmenizi isterim. Sefaköy Kartalspor'un kültürünü almış eski futbolcular olarak bu maçta ve maç öncesi neler yapabiliriz fikir alış verişi yapmak istiyoruz. Burada bir kere daha takımı buralara kadar getiren yönetime ve hocalarına, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.


YEMEĞE KATILANLAR GECE İÇİN NE DEDİLER?


Hüseyin Gülgönül; "20 yıl öncesinin Sefaköy Kartalsporlu futbolcuları ile bu akşam yemekten buluşmaktan büyük mutluluk duydum. Onları 20 yıl sonra bir arada görmek inanın ki bizlere eski Sefaköy Kartalspor'u hatırlattı. Bu tür organizasyonların, eski yöneticiler eski tüm futbolcuların bir araya gelmesi ile devam edeceğini düşünüyorum. Güzel bir gece idi hepsine teşekkür ediyorum.


Muhittin Yıldırım;"20 yıl önce Sefaköy Kartalspor'da oynadığımız arkadaşlarla zaman zaman görüşüyorduk. Bu görüşmelerimizi daha pekiştirmek için bu takımın formasını terleten futbolcular, emek vermiş yöneticilerimiz ve hocalarımızla birlikte olmak güzel şey dostluğumuz, arkadaşlığımız yine devam ediyor. Bu gece 20 yıl önceki arkadaşlığımızı dostluğumuzu tekrar burada yaşıyoruz.


Tolga Dayı; Kulübümüzün tarihinde büyük önem arz eden böyle bir maç öncesi bu organizasyonu sağlayan yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bu kulübün bir parçası olmaktan ve bununla beraber Efsane diye anılmaktan büyük gurur duydum.


Ferhat Öztürk,"O günlerdeki dostluğu arkadaşlığı bugün mümkün değil bulamazsın. Yöneticisi olsun, futbolcusu olsun hepimiz bir ağbi kardeş gibiydik o zaman. Başarı da öyle geliyordu zaten. Eski takım arkadaşlarımızla ağabeylerimizle, kardeşelerimizle arkadaşlarımızla güzel bir organizasyon oldu. Biz arkadaşlarımızla 90lı yıllardaki jenerasyon olarak hep görüşüyorduk. Bu organizasyonu gerçekleştiren başta kulüp başkanımız Yener Dayı ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.


Mehmet Öztürk;"Sefaköy Kartalspor'un formasını yıllarca giyen arkadaşlarımızla bu akşam bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sefaköy Kartalspor formasını giymiş arkadaşlarımızın hizmetleri hiçbir zaman unutulmaz. Ama ne yazık ki o bahsettiğimiz Sefaköy Kartalspor, şu an bizim anılarımızda kalan veya unutulmaya yüz tutmuş Sefaköy Kartalspor, bizim gönlümüzdeki Sefaköy Kartalspor'u inşallah ilerde hayata geçiririz. Bizler de bu konuda üzerimize ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız."


Soner Dayı;"Bu gece çok güzel bir duygu yaşattı, 20 yıl sonra aynı samimiyet, aynı iyi niyet, aynı arkadaşlıkla buluşmak ve bir arada olmak çok güzel bir duygu. Bizim yaptığımız bu davranışın bizden sonraki nesillere de örnek olmasını temenni ediyorum. Bu organizasyonların sağlığımız elverdiğince devam etmesini de temenni ediyorum."


Şerafettin Arinc; "Öncelikli olarak organizasyonu düzenleyen başkanım Yener Dayı'ya teşekkür ederim. 90'lı yılların başı ve sonu olmak üzere ayrı ayrı ve aynı dönemlerde birlikte forma giydiğimiz arkadaşlarla bir araya gelmek çok güzel ve çok gurur verici. Aynı odayı, aynı ranzayı paylaştığımız beraber yemek yediğimiz arkadaşlarımız var. Onları burada görmek çok mutluluk verici bir olay. Nostalji yaptık, dışarıdan gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim."


Yemeğe katılanlar 20 yıl önce yaşananları yad ederken, 20 yıl sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarlarken, geceyi organize eden Kulüp Başkanı Yener Dayı ve yöneticilere teşekkür ettiler.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...