Çarşamba, Şubat 14, 2018

Nejat Uygur'un torunu TED İstanbul Koleji'nde

Çubukluspor altyapısında yetişeren bu kulüpte bir süre oynayan Nejat Uygur, 2017-18 sezonunda 2. Amatör Lig'de mücadele eden Beykoz temsilcilerinden TED İstanbul Koleji Spor Kulübü ile futbol kariyerine devam ediyor.


Halihazırda FOX TV Ekranlarında yayınlanan "Bizim Hikaye " adlı dizide de yer alan ve Hikmet karakterini canlandıran Nejat Uygur, ünlü komedyen Nejat Uygur’un torunu, oyuncu Behzat Uygur’un ise oğlu... Lise eğitiminden sonra oyunculuğa merak saran torun Uygur, ilk kez "Bizim Hikaye" dizisinde rol almıştı. Nejat Uygur aynı zamanda profesyonel olarak da gitar çalıyor.


TED İstanbul Koleji'nin hafta sonunda Paşabahçe Stadında oynadığı Elmalıspor müsabakasında ikinci yarı oyuna dahil olan Nejat Uygur bütün çabası ve tempolu oyununa karşın takımına galibiyet getirecek gol kaydına muvaffak olamadı. Elmalıspor maçı 2-1 kazandı.


Nejat Uygur'un babası olan Behzat Uygur da eski lisanslı bir futbolcu. Uygru, Galatasaray Amatör Futbol Takımı'nda uzun yıllar futbol oynadı. Rahmetli Nejat Uygur da bir dönem Şehzadebaşıspor'da kulüp başkanlığı yaptı.


HABER: dostbeykoz.com - Talip Ercan

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.