Pazartesi, Şubat 05, 2018

Küçüksu Yenimahalle Farklı Başladı

Beykoz ilçesini 2.Amatör Kümede temsil eden Küçüksu Yenimahallespor cumartesi günü Ortaçeşme Sahasında karşılaştığı rakibi Maltepe Fındıklıspor'u 5 golle uğurladı.


 


Sezona hazır bir görüntü veren Beykoz ekibi maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı karşılaşmada rakibine pozisyon dahi vermeden maçtan farklı galip ayrıldı.


10.dakikada gelişen Yenimahalle atağında sağ kanattan ceza sahasına inen Anıl topu altı pasa aktardı müsait pozisyonda bulunan Ahmet topu ağlara gönderdi 1-0


20.dakikada gelişen Yenimahalle atağında ceza sahasına gönderilen topta Fındıklı defansına çarpan top Anıl'ın önünde kaldı. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Anıl takımını 2-0 öne geçirdi.


30.dakikada Yenimahalle defansından uzun atılan topta Fındıklıspor kalecisi Ediz kalesinden çıkarak vurmak istedi. Ancak ıska geçince Anıl boş kaleye topu yuvarladı ve kendisinin 2. takımının ise 3.golünü attı.


35.Dakikada Yenimahallespor sağ taraftan korner atışı kazandı. Topun başına geçen Özgür ceza yayına ortaladı. Rüzgarın etkisiyle yön değiştiren top direkt olarak Fındıklıspor ağlarıyla buluştu 4-0


ilk yarı 4-0 Küçüksu Yenimahallespor üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıda skor üstünlüğünü elinde bulunduran Yenimahallespor daha çok top dolaştırarak kontrollü oyun oynadı.


89.Dakikada Sol kanattan gelişen Yenimahallespor atağında ceza yayına aktarılan topu kontrol eden Emir topu düzelterek klas bir vuruşla topu kalecinin sağından filelere gönderdi ve maçın sonucunu tescil etti 5-0.


Küçüksu Yenimahallespor önümüzdeki hafta deplasmanda Erenköy Gençlik ile oynarken, Maltepe Fındıklıspor ise kendi evinde Batı Ataşehirspor'u konuk edecek.


Saha: Ortaçeşme


Küçüksu Yenimahalle: Sercan - Mustafa Emir - Volkan - Ramazan - Musa - Özgür - Emre - İsmail - Ahmet - Anıl - Salih


Yedekler: Hamit-Semih-Ebubekir-Murat


Maltepe Fındıklıspor: Ediz - Cihat - Ceyhun - Batuhan - Berkan - Furkan - Osman - Serkan - Haşim - İsmail - Kudret


Yedekler: Y.İslam


Antrenör: Hasan Yıldırım


Muhabir: Metin YILMAZ


 


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.