Çarşamba, Şubat 07, 2018

İstanbul Bafraspor'dan görkemli gece

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta ilk iki sırada yer alarak Klasman Grubunda mücadele etmeye hak kazanan İstanbul Bafraspor'da kutlama için gece tertip edildi.


İstanbul Bayrampaşa’da Salon Zettina Düğün Sarayında yapılan geceye yaklaşık 1000 kişi katılım sağladı.


Program şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. 

Başarı sinevizyonun gösteriminin ardından ilk olarak İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Demir tüm davetlilere hitaben hoş geldiniz dedikten sonra,


“Yüzlerce kilometre öteden, Bafra’mızdan ve buraya gelerek bu güzel gecemize katılıp bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. ”dedi.


İstanbul Bafraspor’un yaptığı çalışmalar ve projelerinden söz ettikten sonra İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Demir tüm yönetimini, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun , Kulübün tüm futbolcularını , teknik heyetini ve protokolü sahneye davet ederek bu güzel tabloyu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirdi.


Başarı ve Şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından 
İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,
“İstanbul Bafra spor Kulübü, 22 yıllık mazisi olan, son bir yılda Süper Amatör’de futbol oynayan, şu anda da grubunda şampiyon olup playoff’lara kalan başarılı bir kulübümüzdür.
Bu akşam burada toplanmamızın nedeni hem spor kulübümüze maddi anlamda destek sağlamak, hem de sadece Bafra’yı değil Samsun’u ve bütün camiayı kucaklamak, bir araya getirmektir. Bu akşam buraya atılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.


Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ise,
“Bafra’mız, Samsun’umuz ve ülkemizin birlik beraberliğinin daim olmasını temenni ediyorum. Davetinizden memnuniyet duydum. İşlerini güçlerini bırakarak bir ve beraber olmak için programa katılan herkese teşekkür ediyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.


Samsun Sanayici Yönetici İşadamları Derneği (SAYSİAD ) Genel Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen,
“Gençler bu yıl başarılıydı hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bütün kulübü ve destek olan herkesi tebrik ediyorum.”dedi.
Bafralı Hayırsever İşadamı ASTAŞ HOLDİNG H. Kaya Aşcı,
“İstanbul Bafra sporumuzun güzelliklerine hep beraber şahit olduk. Bayrampaşa parkımızı güzelleştirmek için mücadele verdik. Oraya İstanbul Bafraspor Kulübümüzü getirerek çok güzel bir duruma getirmeye vesile olduk. Bayrampaşa Belediyesi inşallah orayı daha da güzelleştirmek için çalışmalar yapıyor,kendilerine teşekkür ediyorum. Bafra’dan buraya gelen tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandıran İstanbul Bafraspor Kulübümüze de bundan sonraki klasman grubu maçlarında başarılar diliyorum.”sözleriyle konuşmasını tamamladı.


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,
“Bir başarının sonunda böyle bir gecede bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Bafra ve Samsun adına, İstanbul’da ve diğer şehirlerimizde hangi etkinlikler olursa olsun, çok önemli bir sebep olmadıktan sonra hepsine katılan bir kardeşinizim. Çünkü ben sivil toplum kuruluşlarında görev yapmanın ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim.Sizler burada maaşlı çalışmıyorsunuz, hepiniz birer gönüllüsünüz. Sizlere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Kadını, erkeği, genci ve sporcularıyla Samsunu burada en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. O bakımdan sizlerin burada yapmış olduğunuz bu tür etkinliklere katılmanın bizler için bir boyun borcu olarak görüyorum. Sizler memleketinize karşı bir sorumluluk taşıyorsunuz. Sizlerle iftihar ediyorum. Bu akşam burada toplanmamıza vesile olan İstanbul Bafraspor Samsunun burada temsilcisi olan tek takımı. İnşallah bu başarılar devam eder. Emeği olan herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu vesile ile de inşallah Samsunspor’da sıkıntılarından kurtarır, ilimizi en iyi şekilde temsil edecek duruma gelir.”dedi.


Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı,
“Bu akşam güzel bir organizasyon için buradayız. İstanbul Bafraspor’un başarısını kutlamak için buradayız. Ben emeği geçen kulüp yöneticilerimize, sporcularımıza teşekkür ediyorum. 
İstanbul’a sık sık geliyor maçlarını da seyretme fırsatı buluyoruz. Başarılarını da gördük. Darısı Bafraspor ve Samsunspor’un başına. 
Değerli hemşerilerim salonun kalabalığından anlaşılıyor ki sizler aslında burada gurbette değilsiniz. Birlik ve beraberliğinizi güzel sağlamışsınız, tebrik ediyorum. Bu beraberliği muhafaza edelim. Özellikle bugünlerde burada gösterilen birlik ve beraberliğe ülkemiz için her açıdan ihtiyacımız var. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Ordumuz, ülkemizin güneyinde operasyonda. Allah güvenlik güçlerimize yardım etsin. 
Biz ülkemizin güneyinde herhangi bir şekilde bizleri tehdit edecek herhangi bir yapılanmaya asla izin vermeyeceğiz. Bu operasyon bunun da apaçık bir göstergesidir. Biz büyük bir devletiz. 
Bu vesile ile bu güzel organizasyonu gerçekleştiren herkesi tebrik ediyorum. Katılımcılara teşekkür ediyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.


Konuşmaların ardından kulübe destek sağlamak adına herkes elini taşın altına koydu.


Şampiyonluk Gecesinde ise tam eğlence kısmına geçilecekken sanatçılar sahne almaya hazırlanırken şehit haberlerinin gelmesi üzerine alınan karar gereği program iptal edildi.


Gece anı fotolarının çekilmesi ile birlikte sona erdi.


Başarı ve Şampiyonluk Gecesine çok sayıda davetli katıldı

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...