Perşembe, Şubat 01, 2018

Haliçspordan Amatör camiaya açıklama geldi

Play Off müsabakası oynayacak olan Haliçspor'dan müsabakanın oynatılmamış olmasına istinaden bir açıklama yapıldı. Açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

"Son 1 aydır A takım oyuncumuz olan Enes Arık ile alakalı , tam olarak neyle suçlandığınıda anlayamadığımız başkasının kimliği ile lisans çıkarma yada sahte lisans ile oynama gibi akla mantığa pek bağdaşmayan iddialar ile itirazlarda bulunulmaktadır.


İlk itirazı yapan Zeytinburnuspor oldu , bu oyuncumuz zamanında itirazı yapan kulüpte futbol oynamış bir oyuncudur. İl Temsilciliği Tertip Komitesi yaptığı incelemeler sonucunda 05.12.2017 tarihli ve 9/1 nolu karar ile USULSÜZLÜK TESPİT EDİLEMEDİĞİNDEN İTİRAZIN REDDİNE açıklaması ile yapılan itirazı red etmiştir.


Bir sonraki itirazı Okmeydanı Fetihspor yapmış ve yine İl Temsilciliği Tertip Komitesi 16.01.2018 tarihli ve 15/1 nolu karar ile İLGİLİ BİLGİ VE BELGELER IŞIĞINDA YAPILAN İNCELEME NETİCESİNDE HERHANGİ BİR USULSÜZLÜĞE RASTLANMADIĞINDAN İTİRAZIN REDDİNE açıklaması ile yapılan itirazı red etmiştir.


Bu kararlar sonrasında AFDK'ya tekrar itiraz hakkını kullanan Okmeydanı Fetihsporun yaptığı bu itiraz nedeni ile oynamamız gereken eleme maçı ileri bir tarihe ertelendi.


Konusu geçen oyuncumuz Enes Arık , 15 senelik futbol hayatı içinde profosyonellik ve amatörlük kariyerleri bulunmaktadır.


Bu durumda aklı selim olan herkesin kulübümüzün ve oyuncumuzun sahada değilde başka şekilde yıpratılmak istendiğini anlayabilir.


Değerli amatör camiamızı bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak mecburiyeti hissettik ve takdiri yine amatör camiamıza bırakıyoruz."


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...