Perşembe, Şubat 01, 2018

Güngörenspor'da Eyüp Erkan isyanı

Küçükköyspor file bekçisi Eyüp Erkan Küçükyalı Yelken müsabakasında yaşanan olayların ardından gözünden aldığı darbe nedeniyle Ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

Yaşanan olayın ardından ise çoksevdiği futboldan uzaklaşmak zorunda kalmıştı. Güngörenspor Yönetimi eski oyuncuları Eyüp Erkan yaşadığı durumla alakalı bir açıklama yaptı. O açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

"Eski oyuncumuz Eyüp Erkan, sahalarda görmek istemediğimiz ancak görmekten bıktığımız bir olay yaşadı ve bunun beraberinde kalıcı bir kayıpla karşı karşıya kaldı. Kendisi ile yaptığımız görüşmede bugün gerçekleşen muayenesinde henüz retina yırtılmasına bağlı görme kaybında pek ilerleme olmadığı belirtilip, futbol oynama imkanının olmadığı, normal yaşamını sürdürecek düzeye gelme konusunda ise 5 Mart'a tekrar randevu verildiğini öğrendik".

"Malesef, bir takım zihniyete sahip kişiler sahalarda 3 puan almak için her türlü olayı mübah sayıp, insan hayatını 3 puandan daha değerli kılmaya başlamışlardır. Bu ve benzeri olayları gerçekleştirenlerin gerekli cezaları alması için elimizden geleni yapacağız. Küçükyalı Yelken Kulübü ya da böyle olayları yaşatan kulüpler de ki yönetici taraftar oyuncular bu vebali üzerlerinden kaldıramazlar".

"Artık  A Takım bazında liglere takım sokmamayı düşünmeye başladık. Durum, ne kadar hedef varsa o kadar akıl almaz olayların yaşanabileceği bir hal almaya doğru gidiyor. İl Temsilciliği de önümüzdeki sezondan itibaren bu tür olaylara karışan kulüplere daha ağır yaptırımlar uygulayacaktır. Başta Güngörenspor olmak tüm Güngören Kulüpleri hem bu olayı kınıyor, hemde bu tür olaylara karışanlara karşı aynı tavrı sergileyeceğimizi belirtiyoruz".


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maçın galibi Ataşehir Arena

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u 3-2 yenerek 7'de 7 yaptı.