Perşembe, Şubat 08, 2018

Gümüşyaka ve Kumburgaz’dan futbol şöleni

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta Gümüşyakaspor sahasında konuk ettiği Kumburgazspor ile 2-2 berabere kaldı. İzleyenler ise tam bir futbol görsel şöleni takip etti.


Gruplarında hedeflerini şampiyonluk olarak tanımlayan ve buna uygun transferler yapan Silivri temsilcisi Gümüşyakaspor ve Büyükçekmece temsilcisi Kumburgazspor arasındaki müthiş mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandı. Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası kıyasıya bir mücadeleye sahne olan oyunu takip edenlerin hafta sonu mükemmel geçti. Tam bir görsel şölen şeklinde oynanan maçta gol perdesini Gümüşyakasporlu Şevki açtı ve durumu Gümüşyaka lehine 1-0 yaptı. Kumburgaz takımı ise bu gol bir dakika sonra cevap verdi. Müsabakanın 44. dakikasında Hüseyin Kumburgaz lehine golünü buldu ve durum 1-1 oldu. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.


İkinci yarıya da her iki takım açık bir oyun anlayışı oynamaya devam etti. Maçın 60. dakikasında Ümit, Gümüşyakaspor’u 2-1 öne geçiren golünü kaydetti. Müsabakanın 84.dakikasında Ömer, Kumburgaz adına tekrar beraberliği yakaladı maç 2-2 oldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 2-2 beraberlikle tamamlandı.


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...