Pazartesi, Şubat 12, 2018

Gol yağmurunda kazanan çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B grubu mücadelesinde İFA ile Ataşehir Çamolukspor Beyoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. Karşılaşma öncesinde Afrin'de şehit düşen aziz mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.


8.grubu lider bitiren Ataşehir Çamolukspor ile 9.  grubun lideri İFA Spor'a karşılaşma öncesinde şampiyonluk kupaları takdim edildi. 90 dakika boyunca devam eden sağanak yağmurda izleyicilere müthiş bir karşılaşma izleten oyuncular ile mücadelenin hakem triosu da alkışı hak etti.


Sihirli dokunuşlar


Karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesinde geçerken devrenin skorunu duran toplardan gelen goller belirledi. 41.dakikada Servet'in ortasında Süleyman parmak ucu ile dokunarak Ataşehir Çamolukspor'u 1-0 öne geçirdi. Devrenin bitimine saniyeler kala Berk'in ortasında Egemen kafa ile topu altı pasa indirdi. Golcü oyuncu Hilmican altı pasta dokundu ve skora dengeyi getirdi 1-1.


İkinci yarıda gol yağmuru


İkinci yarının henüz başında İFA öne geçti. Berk'in ortasında Ozan'ın kafa vuruşu üst direkten ağlarla buluştu 2-1. 52.dakikada Ozan'ın sert şutu auta gitti. 58.dakikada beraberlik sayısı geldi. Abdullah Enes'in ara pasında topla buluşan İsmail topu filelere yolladı 2-2. Bu golün hemen akabinde gelişen atakta Berk'in ceza sahasına gönderdiği topu Ozan affetmedi ve takımını bir kez daha öne geçirdi 3-2. 68.dakikada Zakir'in pası ile İFA ceza sahasında buluşan Emre'nin uzak direğe vuruşu az farkla auta gitti. 76.dakikada Özer'in uzaktan sert şutunda kaleci Ahmet başarılıydı. 79.dakikada İFA ceza sahasında topla buluşan Ömer'in vuruşu kaleci Sezai de kaldı.


Cihan Ataş'tan derslik karar


83.dakikada Ataşehir Çamolukspor bir kez daha beraberliği yakaladı. Korner atışını kullanan Servet'in ortasına iyi yükselen Emre mükemmel kafa vuruşu ile skora dengeyi getirdi 3-3. Golden önce İFA Spor savunma oyuncusu Egemen ağlara gitmekte olan topu uzaklaştırmak isterken elle müdahalede bulundu ancak buna rağmen top ağlarla buluştu. Pozisyona yakın olan mücadelenin hakemi Cihan Ataş pozisyonun devamını bekledi ve top ağlarla buluştuktan sonra Egemen'e sarı kartını çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müthiş mücadele 3-3'lük beraberlikle tamamlandı. 


Maçın Analizi


İki takımda ilk devrede birbirlerini tartarak oynadı. Orta sahada müthiş mücadeleye sahne olan karşılaşmanın skorunu duran toplar belirledi. İFA hücumunda Hilmican, Ataşehir hücumunda da Emre gönderilen uzun toplarda arkadaşlarına servis yaptılar. Görünen o ki; bu iki takım da Klasman'ın son haftasına kadar müthiş bir takip içinde olacaklar. İFA ile Ataşehir taraftarları da bu zorlu doksan dakikada takımlarını yalnız bırakmadılar. 90 dakika boyunca dinmeyen sağanak yağmura rağmen inanılmaz mücadele eden tüm futbolcuları tebrik etmek gerekir. 


 


Stad:Beyoğlu Stadı


Hakemler: Cihan Ataş-Çağdaş Demir-Etem Can Yaşar- (4.hakemMehmet Emir)


Saha Komiseri:Dursun Çil


Hakem Gözlemcisi:Hakan Aknam


İFA: Sezai-Serkan-Hüseyin-Serkay-Egemen-Muhammet Ali-Furkan-Özer-Ozan-Berk-Hilmican


Yedekler:Fatih-Hasip-Okan-Vurkan-Ozan-Timur-Faruk


Teknik Sorumlu: Erdal Albayrak


Ataşehir Çamolukspor: Ahmet-Ferhat-Nazım-Süleyman-Yıldıray-Kürşat-İsmail-Servet-Emre-Zakir-Abdullah Enes


Yedekler:Osman-Erdinç-Ömer-Ahmet-Halil-Mehmet-Vahit


Teknik Sorumlu: Zafer Emek


Goller:Hilmican-Ozan(2) İFA / Süleyman-İsmail-Emre (Ataşehir Çamolukspor)


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN


 


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.