Pazartesi, Şubat 12, 2018

Burak böyle istedi

Avcılar Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanan klasman grubu karşılaşmasında Vefaspor rakibi İstanbul Bafrasporu 4-1 yenerek klasman grubu maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.


Yeşil beyazlı ekibin orta sahadaki tecrübeli oyuncusu Burak maçı kontrolünde tutan oyuncu oldu. Takımı adına atılan gollerde verdiği ara pasları ile güne damgasını vurdu.


Kırmızı siyahlı ekip maçın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı. Kazandığı penaltı ile golü buldu ve durumu 1-1 yaparak ilk yarı sonucunu tayin etti.


İkinci yarının başlaması ile Vefaspor durumu 2-1 yaptı ve bu üstünlüğü kalan 45 dakikaya yayarak 2 gol daha bulup maçı 4-1 kazandı.


Bu maçta en büyük tebriği maçın hakemi Ozan Bileyci aldı. Verdiği kararların tamamı yerinde ve adil olduğundan maç bitiminde her iki takımın oyuncuları tarafından tebrik edildi.


Maça gelen taraftarlar ise karşılıklı olarak sadece kendi takımlarını destekledikleri için tek bir kelime dahi kötü söz çıkmadığından her iki takım taraftarlarını da tebrik etmek gerekir.


Maçın sonucunda Vefaspor önemli olan 3 puanı kazandı. İstanbul Bafraspor ise puan olarak maçtan eli boş ayrılmış olsa da oynadığı futbol ile karamsar bir görüntü sergilemedi. Eksik olan oyuncuları kadrosuna dahil olduğunda ilerisi için umut verir bir görüntü sergiledi. Özellikle kırmızı siyahlı ekibin kalecisi Cemil 4 gol yemesine rağmen refleksini kullanarak çıkardığı toplarda dikkat çekti.


Vefaspor cephesi rakibini iyi çözmüş, rakip takım kaptanı Erkan her aldığı topta mutlaka 1 ya da iki oyuncunun baskısına maruz kaldı.


Yeşil beyazlı takımın gollerini 28. ve 64. dakikalarda Ozan Can, 46. dakikada Yasin Sakaloğlu ve 53. dakikada Ömer Faruk Kaya atarken İstanbul Bafrasporun golünü ise 34. dakikada penaltıdan Talha Can Vardar kaydetti.


www.yerelfutbol.com


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...