Pazartesi, Şubat 19, 2018

Bağcılar Güneşli üç golle üç puana uzandı

İstanbul Amatör Lig U19 2. Lig 12.Grup'ta, Mahmutbey Stadyumu'nda Bağcılar Güneşlispor Güngören ekibi Haznedar İdman Ocağı'nı konuk etti. Ev sahibi takım ikinci yarı bulduğu gollerle maçı 3-0 kazandı.


Namağlup olarak çıktığı 10.haftada kendi evinde Haznedar İdman Ocağı'nı konuk eden Bağcılar Güneşlispor ilk yarı bulduğu bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Haznedar İdman Ocağıspor da net bir pozisyonda kaleci Recep'in muhteşem kurtarışı sonunda gol bulamayınca ilk yarı başladığı gibi 0-0 berabere bitti.


İkinci yarıya da iyi başlayan ev sahibi ekip gol için rakip kaleyi yoklamaya başladı. 63.dakikada Hasan güzel bir vuruşla topu ağlara yollayarak Kırmızı Mavili ekibi 1-0 öne geçirdi.


67.dakikada Fakih on sekizden vurduğu şutla Bağcılar Güneşlispor'un ikinci golünü attı.


Dakika 70'te Bağcılar Güneşlispor'dan Esat farkı üçe çıkaran golü ağlara yolladı. Ev sahibi ekip daha sonra Yasin, Şervan, Hasan, Rauf ve Berkay ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maç 3-0 bitti.


10.hafta sonunda Bağcılar Güneşlispor 30 puan olurken, Haznedar İdman Ocağıspor 10 puanda kaldı.


Bağcılar Güneşlispor 11.haftada, ilk maçta 20-1 yendiği Küçükpazarspor'un bu maçtan sonra ligden çekilmesi ile gelecek haftayı hükmen 3-0 galibiyetle geçirecek. 12.hafta da ise 12.Gurupta ikinci sırada yer alan Selvispor'u konuk edecek. Haznedar İdman Ocağıspor ise kendi evinde Kadırgaspor'u ağırlayacak.


Maçtan sonra Bağcılar Güneşlispor THY Parkı Kulüpler Birliği Sosyal Tesisleri'nde yemek yiyerek galibiyeti kutladı.


Kaynak: Güneşli Haber Gazetesi


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...