Cuma, Ocak 19, 2018

Piyalepaşaspor tarih yazdı

İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup’ta Piyalepaşaspor sahasında Ulutepespor’u 7-1 yenerken, takipçisi Sefaköy Kartalspor’un da haftayı yenilgiyle kapatmasının ardından bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Beyoğlu ekibi, 42 yıllık tarihinde ilk kez Süper Amatör’e yükseldi.


1. Amatör Lig’de bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Piyalepaşaspor’da başkan Abdullah Kazdal ve yönetiminin göreve gelmesiyle belirlenen hedefler ve ilkelerle meyvelerini vermeye başladı. Geçen sezon 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkan yeşil beyazlı ekip hiç beklemeden Süper Amatör’e de çıkarken, uzun vadede hedef 2026 senesinde Spor Toto Süper Lig’de oynamak olarak belirlendi.


Başkan Kazdal'dan ekibe tebrik
Kökleri 1976 yılına dayanan Piyalepşaspor 50. yılında Spor Toto Süper Lig’de olmak için kısa orta ve uzun vadeli vadeli planlarını yaparken, altyapıdan futbolcu yetiştirip Türk futboluna kazandırmak için u11’den itibaren 9 kategoride mücadele veriyor.


Sami Avcı ve Sedat Alptekin’in yönetiminde tecrübeli ve genç oyunculardan ideal bir kadro kurarken Başkan Abdullah Kazdal Ulutepe maçı sonrası tüm takımı kutladı. Örnek bir kulüp olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Kazdal “Bizi izlemeye devam edin” dedi.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.