Pazartesi, Ocak 01, 2018

Beykoz Bayramı

Paşabahçe Stadında kapalı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmada tribünlerde yaklaşık 300 kadar Beykozlu taraftar yerlerini alırken, maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek oldular.


Karşılaşmaya etkili başlayan taraf seyirci desteğiyle Beykoz1908 olurken, 25.Dakikada İstanbulspor takımından 2 numaralı İbrahim Elitaş gördüğü çift sarı kart sonrasında takımını 10 kişi bıraktı.


Beykoz gol için yüklenirken 35 dakikada ani gelişen İstanbulspor atağında defansın arkasına atılan uzun topa hareketlenen Erim Vatansever kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.


İlk yarı sonuna kadar bu gole yanıt vermek isteyen Beykoz1908’in çabaları sonuç vermeyince ilk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıya kaleci Doğan’ın sakatlığından dolayı Beykoz1908’de oyuna yedek kaleci Murat Can dahil oldu.


İkinci yarıya çok etkili başlayan Beykoz1908 taraftarının desteğiyle rakip kaleye akın akın gitmeye başladı.


50.Dakikada etkili gelişen Beykoz atağında sağ kanatta rakip defans oyuncusunun hatasında topu kurtaran Beykozlu oyuncunun ceza sahasına yaptığı ortaya kalecinin müdahalesi sonucu oluşan karambolde ayak koyan Bayram Uçar maça eşitliği getiren golü attı 1-1


 1 kişi eksik oynayan İstanbulspor skoru koruma düşüncesinde olsa da 75.dakikada kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden Beykoz takımından Roland hiç beklenmedik anda etkili bir şut çıkartarak biraz önde olan  İstanbulspor kalecisi Abdullah’ın üzerinden topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-1 e getirdi. Kalan dakikalarda oyun Beykoz1908 hakimiyetinde devam etti ve Beykoz 1908 bu önemli maçta galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.


Bu sonuçla Beykoz1908 puanını 21’e yükselterek tehlike hattından oldukça uzaklaştı ve 7.sıraya yükselirken, İstanbulspor ise 16 puanda kalarak tehlike çemberinin içerisinde kalmaya devam etti.


Stad: Paşabahçe


Beykoz1908: Doğan (Dk.46 Murat Can), Doğa Eren Şişman,Sinan Tunç,Harun Kılıç,Miraç Satır,Roland Atsaga,Oğuzhan Çiçek,Tuğberk Kaan Kaya,Bayram Uçar,Lokman Bilgin(Dk.78 Ulaş),Berkay Enes Öztürk (Dk.81 Umut)


Yedekler:  Furkan Taşbaş,Abdulsamet Yıldız, Kasım Balcı,Erencan Yılmaz


Antrenör: Mustafa Ülker


İstanbulspor: Abdullah Sarıgül,İbrahim Elitaş,Çağatay Aksoy,Mücahit Ömeroğlu,Kerem Kazaz,Behçet Yeni,Umut Çatalyürek,Erim Vatansever, Fetullah Özdemir, Zorbey Arslan,Ali Çağlar


Yedekler: Özgür-Kaan-Görkem-Yasin-Kaan-Bulut-Samet


Antrenör: S.Ayhan Uçar


Goller: Dk.35 Erim vatansever (İstanbulspor), Dk.50 Bayram Uçar, Dk.75 Roland (Beykoz1908)


Haber: Metin YILMAZ

Hiç yorum yok:

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.