Pazartesi, Eylül 25, 2017

Yenibosna lideri devirdi

Çilekli Stadı'nda ard arda iki Süper Amatör maçı olunca hemen maçı bırakıp gidemedim. Ortaköy maçından sonra sahneye Levent ve Yenibosna takımları çıktı. Birkaç saat sonra derbi maçı var ama bu maçta 1.grubun derbisi niteliğinde dedik ve başladık izlemeye. 


Maçın başlaması ile birlikte Leventspor'da dikkat çeken husus kadrodaki değişikliklerdi. Defansta stoper Gökhan'ın sakatlığının yanı sıra Erdem'in yerine Adem, Özgün'ün yerine de Nihat ile santraforda maça başladı. 


Konuk ekip topun arkasına geçerek agresif futbolu ile rakibini sindirmeye çalıştı ve bunda da ilk yarıda başarılı oldu. Nezihi,Kaan, Sercan ve Uygar ile etkili olan konuk ekip golcü oyuncusu Sercan Türk ile devreyi önde kapattı.


İkinci yarıda skoru korumak isteyen konuk ekip geri çekilince ev sahibi ekip adeta ikinci yarıyı rakip sahada tamamladı. Tüm hücum hatları ile rakip kaleye yüklenen Leventspor konuk ekip defans ve kalecisini aşamayınca üçüncü hafta sonunda sahasında ilk puanını kaybetti. Geçtiğimz haftayı bay geçen konuk ekip aldığı üç puan ile zirveyi zorlayacağının sinyalini verdi.


Ev sahibi ekip oyuncuları geçtiğimiz hafta oynadıkları Davutpaşa maçındaki ciddiyetinden uzaktı diyebiliriz. Bir de bunun üstüne revizyona uğrayan kadronun da ilk yarıdaki etkisiz futbolda payı vardı diyebilirim. Konuk ekip gücünü bilerek oynadı. İyi mücadele etti, çok istedi. Ev sahibi ekibin ikinci yarıdaki baskısına da direnerek üç puanı çıkardı.


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.