Cuma, Eylül 22, 2017

Pendik Velibabaspor'da yeni dönem

Pendik bölgesi takımlarından Velibabaspor, Karadenizli sanatçı Yücel Aktaş başkanlığında yeni bir yapılanmaya giderken, futbol koordinatörlüğü görevine tecrübeli çalıştırıcı Osman Kol getirildi. Bordo-Mavililer yeni dönemde, bölgedeki yetenekleri araştırıp küçük yaşlardan itibaren kaliteli bir eğitimle Türk futboluna kazandıracak.


Kulüp Başkanı Yücel Aktaş skor odaklı olmayan, futbolcuları yarış atı mantığıyla yetiştirmeyen, kaliteli eğitim veren bir kulüp olmak için kolları sıvadıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu anlamda bize en büyük desteği veren ve gençlere hizmet vermemiz için bize yeni bir saha tahsis eden Pendik Belediye Başkanımız Dr. Kenan Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere güvendiği için çok teşekkür ederim. Yeni bir yönetim ve anlayış ile ilçemize farklı bir hava getireceğimizi düşünüyorum” dedi.


Futbol koordinatörlüğüne getirilen Osman Kol’un tecrübelerinin kendilerine büyük artı sağlayacağına inandığını belirterek “Bölgenin kaliteli hocalarından biriyle çalıştığımızı belirtmek isterim. Bizlere ve çocuklarımıza kaliteli hizmet vereceğini biliyoruz ve kendisine yönetimim adına başarılar diliyorum. İyi bir sistem ve yapılanmayla kulübümüzün çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Tüm rakiplerimize 2017-18 sezonunda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Bağcılar şampiyonluğunu ilan etti

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 12. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Tekirdağ temsilcisi Büyük Yoncalıspor Mahmutbey Stadyumu...