Cumartesi, Eylül 30, 2017

İstanbul Kastamonu son dakikada 1 puanı kurtardı

Karşılaşmaya konuk ekip İstanbul Kastamonuspor etkili başladı. Üst üste yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. 16.dakika da kullanılan köşe vuruşunda kırmızı siyahlılar İsmail Yılmaz'ın kafa vuruşundan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya etkili başlayan taraf ev sahibi Öz Alibeyköyspor idi. 55.dakika da yapılan atakta İsa Güneş şık vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyunda kontrolü eline alan taraf ev sahibi ekipti.
Son dakikada beraberlik golü geldi
Karşılaşma da dakikalar 90'ı gösterdiğinde konuk ekip İstanbul Kastamonuspor'da sahneye Mehmet Aldemir çıktı. Ergin'in ortasında iyi yükselen Mehmet güzel bir kafa vuruşu yaptı. Direkten dönen topu tamamlayarak eşitliği sağlayan gole imza attı. Mücadele başka gol olmayınca taraflar birer puanı paylaşmak zorunda kaldı.
Maçın Analizi
Ev sahibi Öz Alibeyköyspor mütevazi kadrosu ile iyi bir mücadele sergiledi. Özellikle golü atan İsa Güneş günün öne çıkan ismiydi. Konuk ekip İstanbul Kastamonuspor'a değinecek olursak takımın oturması için biraz zaman gerekli. İlerleyen haftalarda daha iyi duruma gelecektir. Son olarak takımın yıldız ismi Ergin'in maç içinde daha çok sorumluluk alması lazım. Liderlik vasfı olan özel bir oyuncu. İsteyince takımına maç kazandırır ve kalitesini ortaya koyar görüşündeyim.


Muhabir: Can Mutlu


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.