Pazartesi, Ağustos 21, 2017

Yıldıztabya 2017-2018 sezonu açılışını yaptı

İstanbul Süper Amatör Küme'de boy gösterecek olan Yıldıztabyaspor, yeni sezon öncesi kendi tesislerinde amatör camianın önde gelen ve Yıldıztabyaspor'a gönül vermiş kişiler ile birlikte sezona vira bismillah dedi.


Programın açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Coşkun, öncelikle gelen herkese teşekkür ettiğini belirterek yeni sezon öncesi tüm kulüplere başarılar diledi. Açılış konuşmasından sonra kesilen kurban ile kazasız-belasız bir sezon geçirme dileğinde bulunan camia daha sonra yapılan fotoğraf çekimlerinden sonra çift kale maç ile programı sonlandırdı.


Açılışa İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros Akkoyunlu, CHP İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı, Yıldıztabya Mahalle Muhtarı İsmail Korkmaz, Pazariçi Köprülü Spor Kulübü Başkanı Ali Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karlıtepe Spor Kulübü Başkanı Ercan Yılmazer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Başkanı Ömer Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tek Rumeli TV Spor Muhabiri Kemal Özgüner ve alt yapı futbolcularının velileri katılım gösterdi.


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.