Perşembe, Ağustos 31, 2017

Üç kulübe aday oldu, başkan seçilemedi

Daha önce üç kulübe başkan adayı olan ancak seçilemeyen Cevat Şenkardeşler, profesyonel bir kulübün başına geçmek istediğini belirterek “Türk futboluna imza atmak istiyorum” dedi.


Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyesi olan  Cevat Şenkardeşler, Bozüyükspor, Anadolu Selçukspor ve Kırıkhanspor’a talip olduğunu belirterek “Bir dönem de sayın Saffet Sancaklı’nın yönetiminde yer aldım ve Yıldırım Bosnaspor’u amatörden profesyonele çıkardık. Profesyonel bir kulübe başkan olmak istiyorum ancak mevcut başkan ve yöneticiler adeta koltuk sevdalısı. Üstelik aralarında futboldan anlayan sayısı beşi geçmez” dedi.


Başkanlık için iddialı olduğunu belirten Şenkardeşler “Futbolu biliyorum, alt yapıyı biliyorum. Türk futboluna imza atmak istiyorum. Bu da profesyonel bir takımda olur. Tekliflere açığım. Maddi olarak sorgulanıyorum. Benim takımım şampiyonluğa oynayacak diyorum, daha ne diyeyim?” diye konuştu.


Tekstil işiyle uğraştığını belirten Şenkardeşler 2007’ye kadar Fenerium’un lisanslı ürünlerini ürettiklerini, şimdi de hem ihracat yapıp hem de büyük markalar için üretim gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Söyleşi: Kemal Özgüner - Spor Türk TV

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.