Cuma, Ağustos 25, 2017

Teşekkürler İl Temsilciliği çalışanları

Teşekkürler İl Temsilciliği çalışanları


23 Ağustos Çarşamba günü Orhan Saka Amatörler Evinde yoğun bir tempo vardı. Aynı gün 3 kura çekimi ve akşamında İstanbul Valisi ziyareti ile amatör sahalarda olan istenilmeyen olayların görüşülmesi.


Her biri ayrı ayrı konulara sahip , ayrı ayrı ilgi ve özen gerektiriyor. Ve Çarşamba akşamı olduğunda bütün işlerin halledilmesi ile yüzlerde yorgun bir tebessüm oluşuyor. Kalabalığın sayısını biz bile kaçırdık. Gelen misafilerin hiç biri diyemezki ben oradan aç çıktım , bir bardak çay içemedim yada evrak işim vardı ama yapamadılar…


İl Temsilciliğinde görevli olan her bireye ayrı ayrı teşekkür etmek lazım gerçekten bir çok olumsuzluk arasında işlerini yapıyorlar , elbette birkaç sıkıntı olabilir ama bunuda en olumlu şekilde halledip bir futbol sezonunu bitirmeyi biliyorlar.


Maç programları ve Lisans işlerinin yoğunluğunu çok ciddi çalışma ile halletmek gerçekten özellik istiyor. Binlerce lisans , yüzlerce maç evet evet gerçekten iyi işler yapıyorlar. Olabilecek bir kaç aksaklığıda bizlerin hoş görmesi şart zaten.


Bu teşekkür sadece 23 Ağustos Çarşamba için değil , bu güne kadar ve bu günden sonrası içindir.


Hepsinin ellerine yüreklerine emeklerine sağlık …

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.