Çarşamba, Ağustos 30, 2017

Mesudiyespor'dan Serkan Kaya'nın ayrılığıyla ilgili açıklama

İstanbul Mesudiyespor Kulübü As Başkanı Erdal Okutan, teknik direktör Serkan Kaya’nın ayrılığı ve sonrasında verdiği demeçle ilgili açıklama yaptı.


Okutan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


“İstanbul Mesudiyespor, İstanbul’da bulunan 300 bin Mesudiyeli ile yurtiçi ve yurtdışında yaşayan Mesudiyelilerin takımıdır. Mesudiyeliler Derneği ve Mesudiyeli 80 köy dernegi ile ortak hareket edilerek yönetilen bir kulüptür.


'Takviye istedik, fikir ayrılığına düştük'
Bu sezon başında hedefimizi, geçen sezon kılpayı kaçırdığımız play-off’a yükselmek olarak belirledik. Bunun için, kendisi de Mesudiyeli olan Serkan Kaya ile anlaştık. 3 haftalık antreman programında kendisinin getirdiği futbolcuları hazırlık maçlarında görüp, anlaştığımız peşinatları verecektik. Anlaştığımız, kadromuzda gördüğümüz futbolculara peşinatlarının ilk taksitlerini ödedik. Hocanın getirdiği bazı futbolcuları yetersiz görüp bunların takımdan ayrılmasını, yerlerine bizi BAL’a taşıyacak futbolcuların takviyesini istedik. Yaptıgımız toplantıda yönetim olarak fikir ayrılığına düştük, istifa etti.


'Hiçbir maddi problemimiz yok'
Şunu bilinmesini isteriz ki mali olarak hiç bir problemimiz yoktur. Bizi BAL’a taşıyacak bir teknik direktörle görüştük. Bir-iki gün içerisinde açıklama yapacağız. Görüşme yapıp anlaştığımız futbolcular kadromuza katılacaklar. 2020 yılına kadar 3. Lig’de oynama hedefimizi gerçekleştirmek için Mesudiye camiası olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız.”

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.