Salı, Mayıs 30, 2017

Zeytinburnu 1957 hocasını buldu

Geçtiğimiz sezon Play-Out müsabakasında 9 kişi kalarak Süper Amatöre gerileyen Zeytinburnu 1957 takımında yeni Teknik Direktör belli oldu.


 


Zeytinburnu 1957 Başkanı Kenan Aydın, Zeytinburnu ilçesini profesyonel liglerde temsil eden Zeytinburnuspor'un da Teknik Driektörlük görevini yürüten Birol Yalçın  ile anlaşarak yine üst lig hedefinde olduğunu gösterdi.


 


Teknik Direktörlük görevine Birol Yalçın'ı getiren ekipte transfer ile ilgili sitemize açıklamada bulunan Kenan Aydın, "Birol hocamız hem tecrübeli hem de semtimizin biz gibi başka bir evladı. Camiamızı bilen ne istediğimizi bilen, takımımız için de hedefleri bizimle örtüşen bir hocamız. Kendisine hedeflerimizi anlattık, onun da hedeflerini öğrendik. Ortak hedeflerimizde bizi başarıya ulaştıran isim olduğunda da birleşince hocamıza teklifimizi ilettik o da bizi kırmadı ve bu teklifimizi kabul etti. Hocamızın raporları doğrultusunda, hedefimizde bize yardımcı olamayacağına inandığımız oyuncu kardeşlerimizle yollarımızı ayırıp, hedefimiz doğrultusunda hocamızın öngördüğü oyuncuları takımımıza kazandırıp yola çıkacağız. Bu sezon yine bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...