Çarşamba, Mayıs 24, 2017

Taraftarda şampiyon Feriköylüler

1Nisan tarihinde başlayan Feriköy, Avcılar Belediye, Kuştepe, Kağıthane, Küçükköy ve Küçükçekmece taraftar gruplarının yer aldığı Tribün Çocukları Yeşil Sahalarda turnuvasında Feriköylüler şampiyonluğa uzanan takım oldu.


 


Karşılaşmaya Feriköyspor Kalede Deniz, Burak Oktay, Bulent Şayıp, Batuhan Kılıç, Volkan Kılıç, Kenan Çakır, Serhat Kahramani Gürkan Albayi Ömür Oktayi Özhan Kılıçi Gürkan Balkan 11'i ile başlarken Küçükçekmece taraftar grubu ise Mehmet Sezgin, Alper Arslan, Selçuk Oğuz, Oğuz Hızlı, Ufuk Kaban, Tuncay Rumzum, Ali Kemal İsmailoğlu, Mustafa Eryılmaz, İbrahim Yüksel, Erhan Kurt, Hacı İsmail ilk11 i ile başladı.


 


Karşılaşmanın ilk bölümlerinde Feriköylüler karşılaşmaya daha atak başlarken, bu atak oyun beraberinde golü getirdi ve Feriköylüler Gürkan Balkan ile  1-0 öne geçti. Kenan Çakır ile 2.golü bulan Feriköylüler mücadelede 2-0 lık üstünlüğü yakalarken, Küçükçekmece'de Erhan'ın golü ilk devrenin skorunu da tayin eden gol oldu 2-1.


 


İkinci yarıda Feriköylüler kazandığı penaltı atışını Bülent Şayıp ile gole çevirerek mücadelede 3-1 öne geçti. Golden sonra Küçükçekme kazandığı penaltı atışından Tuncay Rumzum ile yararlanamayarak farkı bire indirme fırsatını kaçırdı. Kaçan penaltının ardından farkı indirmek için yüklenen Küçükçekmece, penaltıyı gole çeviremeyen Tuncay Rumzum ile skoru 3-2 yaptı. Karşılaşmanın son bölümlerine girilirken ise Kenan Çakır kendisinin 2. takımının ise 4.golünü atarak mücadelede skoru 4-2 yaptı. Bu golden sonra başka gol olmayınca final maçında Feriköylüler kupaya uzanan taraf oldu.


 


Turnuvaya dahil diğer taraftar gruplarının da izlediği müsabaka sonunda ise kupa töreninin ardından, final günü için hazırlanan pasta kesildi ve taraftarlar festival havasında bir gün geçirdiler.


 


Mücadele sonunda bir açıklama yapan Gürkan Balkan, turnuvaya katılan tüm taraftar gruplarındaki dostlarına teşekkür ederken, turnuva dahilinde desteklerini esirgemeyen Feriköyspor Başkanı Oktay Ertuğrul'a da bize ve turnuvaya verdikleri destek için teşekkür ederiz dedi.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...