Pazar, Mayıs 28, 2017

Örnek Gençlikspor'dan örnek davranış

U11 Ligi'nde Ataşehir'in altyapıdaki örnek kuluplerinden Libadespor ve Örnek Gençlikspor'un mücadelesi güzel bir fair-play'e sahne oldu.


Maç çok çekişmeli başladı. Libadespor Eser'in attığı gollerle 2-0 üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarının sonuna doğru Örnek Gençlikspor Enes Kocakurt'un golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 2-1


İkinci yarıda oyunun hakimi Örnek Gençlikspor'du. Davut Dursun'la etkili olan Yeşil-Beyazlılar gol ararken ilginç bir pozisyon yaşandı. Libade cezasahasına girmeden Davut ve Sultan'ın ikili mücadelesinde en son Davut Libadeli rakibini çekerek faul yapmasına rağmen maçın hakemi penaltı kararı verdi. Örnek Gençlikspor kenar yönetimi pozisyonun penaltı olmadığını belirterek Kaptan Enes Kocakurt'un topu dışarı atmasını istedi. Enes de meşin yuvarlağı dışarı atarak futbolun sadece galibiyetten ibaret olmadığını tüm izleyenlere gösterdi.


Örnek Gençlikspor penaltı pozisyonundan sonra bulduğu fırsatları değerlendiremezken Libade maçın son dakikalarında Eser'le kazandığı frikik atışını gole çevirdi ve skoru 3-1'e getirdi. Maç sonrası iki takım sporcuları da birbirlerini kutlayarak maçtan ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...