Çarşamba, Mayıs 24, 2017

Hakeme vuran futbolcu kaçak çıktı!

İstanbul 2. Amatör Lig'de oynanan Celaliyespor-Kabakçaspor maçında ilginç bir olay yaşandı... Müsabaka hakeme darp nedeniyle tatil edilirken ilginç olaylar silsilesi hakemin soyunma odasına gitmesinden sonra başladı.


Maçın 80. dakikasına Celaliyespor 3-2 önde girerken Kabakçaspor'un 7 numaralı futbolcusu hakeme yumruk attı. Bunun üzerine hakem soyunma odasına gitti ve Kabakçasporlu oyuncuların lisanslarını inceledi ancak kendisine vuran 7 numaralı futbolcunun esami listesinde yazdığı gibi Tunahan I. olmadığını fark edince Kabakçasporlu yöneticisi ve takım kaptanını çağırarak durumu bildirdi. Çatalca ekibinin yöneticileri söz konusu futbolcunun kaçak oynadığını ve kendilerinin de bu kişiyi tanımadığını beyan ettiler.


Bunun üzerine hakem karakola giderek kendisine vuran kişiden şikayetçi oldu. Karakol tespitinde hakeme vuran kişinin müsabaka isim listesinde yazılı Tunahan I. olmadığı ve bu futbolcu yerine kaçak olarak oynayan İbrahim K. isimli bir şahıs olduğu anlaşıldı. İbrahim K.'nın da takım kaptanı Emre K.'nın kuzeni olduğu ve herhangi takımda forma giymediği belirtildi.


TFF Tertip Komitesi bunun üzerine Kabakçaspor'u 3-0 yenik sayarken 6 puanını sildi. Takım kaptanı Emre K. ile birlikte Yönetici Mustafa C. tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevk edildi. Hakeme darp konusu ise mahkemeye taşındı.


* Fotoğraf temsilidir

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...