Pazartesi, Mayıs 29, 2017

Gayret etti üst lige yükseldi

İstanbul 2.Amatör Küme 6.grup zirve mücadelesinde Yenigayretspor takipçisi İncirlispor'u Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Tribünlerin neredeyse full çektiği karşılaşma 1-1'lik skorla sona ererken Yenigayretspor grubu 2.sırada tamamladı ve 1.Amatör Küme'ye yükseldi.


Karşılaşma sonunda çıkan olaylar ise kıran kırana geçen zorlu doksan dakika sonrasına yakışmayan görüntülerdi.


Mutlak galibiyete ihityacı olan İncirlispor karşılaşmaya etkili başladı. 6.dakikada Gökhan'ın sert şutunu kaleci Doğan çelmeyi başardı. 


12.dakikada Yenigayret ceza sahası içinde Tolunay yerde kaldı, pozisyona yakın olan mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy müdahalenin topa olduğunu belirterek oyunu devam ettirdi.


İlk yarının son dakikalarında ani gelişen atakta Gökhan'ın sert şutu üst direkten oyun alanına döndü, uzaklaştıralamayan topta Metin'in ortasına iyi yükselen Mümin'in kafa vuruşu ağlarla buluştu 0-1.  İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi bir futbol sergileyen ev sahibi ekip Uras'ın ortasında Barış'ın attığı golle beraberliği yakaladı 1-1.


Mutlak galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip tüm hatları ile rakip kaleye yüklenirken kalesinde gol pozisyonları verdi. Her iki ekip oyuncularının da oldukça gergin olduğu mücadelede ilk kırmızı kart konuk ekipten Orhan'a çıktı. Razvan'ın müdahalesi ile yerde kalan Orhan yerden kalkarak rakibine kafa atınca mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy tarafından kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.


Mücadelenin 79.dakikasında bu kez ev sahibi ekip kızardı. Soldan gelişen atakta mutlak gol pozisyonu yakalayan ev sahibin orta saha oyuncusu Atakan topsuz alanda rakibi Taylan'a yaptığı hareket sonrasında yardımcı hakemin uyarısı ile direkt kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.


Kalan dakikalarda İncirlispor'un gol çabaları sonucu değiştirmeyince zorlu doksan dakika sonunda ev sahibi ekip GOP Barbaros'un ardından 1.Amatör Küme'ye yükselen ikinci takım oldu.


Karşılaşma boyunca devam eden gerginliğin sonunda bitiş düdüğü ile birlikte oyuncular arasındaki arbede kavgaya dönüştü. Saha içerisinde olayları takip eden mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy ev sahibi ekipten Ferhat, Enes, Hasan ve Doğan'ı, konuk ekipten ise Hüseyin ve Akın'ı kırmızı kartla cezalandırdı.


Konuk ekibin kırmızı kart isyanı


Konuk ekip İncirlispor mücadelenin ilk yarısında topsuz alanda Halit'in Gökhan'a, ikinci yarısında da Serdar'ın hava topu mücadelesinde Orhan'a dirsek attığı yönündeki kırmızı kart itirazları vardı. 


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN


 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.