Cumartesi, Mart 25, 2017

Örnekspor namağlup liderliğini sürdürdü

İstanbul 2. Amatör Lig 16.Grupta 5 maçta aldığı 5 galibiyet ile lider konumda bulunan Örnekspor kendi evinde grubun son sıralarında bulunan Çekmeköy Çarşıspor takımı ile karşılaştı.


Maça istekli başlayan konuk ekip Örnekspor savunmasına zor bir ilk yarı yaşattı. İlk yarının ortalarında oyunun kontrolünü eline alan Örnekspor Toprak ve Onur ile etkili olmaya başladı. Kanatlara yollanan uzun toplarla rakip kaleye gitmek isteyen ev sahibi ekip ilk yarının bitmesine kısa bir süre kala ataklarını sıklaştırdı. Sol çaprazdan içeriye giren hücum oyuncusu topu Onur'a bıraktı,Onur sert ve düzgün bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi, aynı zamanda bu gol ilk yarının da sonucunu belirledi. 


İkinci yarının başlamasıyla beraber oyunun kontrolünü tamamen eline alan ev sahibi ekip kanat ve göbekten oyun kurmaya başladı. İlk yarıdaki gibi etkili oyununu sürdürmeye devam eden Toprak ceza sahası içinde topla buluştu düzgün bir vuruşla pozisyonu gole çevirdii, skoru 2-0'a getirdi. İkinci yarıda hücumda etkisini gösteremeyen Çekmeköy ekibi pozisyona girmekte zorlandı. Maçta başka gol olmadı ve Örnekspor 2-0 kazanarak 6 maçta aldığı 6 galibiyet ile nağmalup liderliğini sürdürdü.


HABER: KEMAL ŞİŞMAN


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...