Pazartesi, Mart 27, 2017

İlk yarı Beykoz ikinci yarı Ortaköy

İstanbul Süper Amatör Küme Klasman B grubu mücadelesinde Beykoz 1908 ile Ortaköy karşı karşıya geldi. Namık Sevik Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Zaman zaman gergin geçen mücadelede maçın hakemi Yalçın Taşkınfurat ve triosu otoritesi ile oldukça başarılı bir yönetim sergiledi.


Beykoz taraftarları takımları yalnız bırakmazken kendilerine ayrılan tribünler ile sur kısmını tamamen doldurdu. Yaklaşık 500 kişi doksan dakika boyunca bir an bile susmadan takımlarını destekledi. Taraftarının da desteği ile karşılaşmaya etkili başlayan Sarı-Siyahlılar aradığı golü 32.dakikada buldu. Ortaköy ceza sahasına gönderilen topu iyi takip eden Ömercan Soydal defansın hatasını affetmeyerek topu filelere gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi 1-0.


İkinci yarıda Ortaköyspor oyunda dengeyi kurdu ve beraberlik sayısına ulaştı. 67.dakikada sağ kanattan yapılan ortada Volkan Arslan'ın düzgün kafa vuruşu ağlarla buluştu 1-1.


Kaleciler puan getirdi


Mücadelenin uzatma dakikaları nefes kesti. Maçın sonuna eklenen 5 dakikanın 2.'inci dakikasında sağ kanattan Eyüphan Aydın'ın ortasına Volkan Arslan'ın yarım vole vuruşunu Serkan Karagöz tokatlayarak kurtardı. Akabinde gelişen atakta Ömercan Soydal'ın pası ile Ortaköy ceza sahasında buluşan Faruk Aslan'ın şutunda kaleci Yılmaz Yiğit gol izni vermedi.


Mücadelenin son saniyelerinde Volkan Arslan'ın uzaktan sert şutu üst direkten oyun alanını terketti ve zorlu doksan dakika 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.


Karşılaşma sonrasında Beykoz 1908 tribünlerinden sahaya birkaç yabancı madde atıldı. Yılların tecrübeli saha komiseri Önder Denli'nin güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istemesi ve gerekli takviyeyi stada getirtmesi sonrasında olaylar büyümezken, Ortaköy kafilesi Beykoz 1908 taraftarları gönderildikten sonra staddan ayrıldı. 


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.