Perşembe, Ocak 26, 2017

Söğütlüçeşme Birlikspor'a golcü oyuncu

İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Söğütlüçeşme Birlikspor yeni sezon için dış transferde Tepebağ Kültürspor'dan forvet Fuat Çelik ile anlaşmaya vardı.


Söğütlüçeşme Birlikspor yöneticisi Yusuf Kişmiroğlu yeni sezonla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:


"Yeni sezona yeni bir yapı ile giriyoruz. Yeni bir hoca ,yeni bir kadro, yeni ve güçlü bir yönetim var. Hocamıza ve tecrübesine güveniyoruz. Yeni sezonda bambaşka bir Söğütlüçeşme Birlikspor göreceksiniz. Bunun için çalışmalara şimdiden başladık. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz. Görüşüp anlaştıklarımız var. Ayrıca görüşmelerimizin devam ettiği futbolcularımız var."


Yöneticilerden Hasan Basdil ise "Hazırlık maçları için planlama yapılırken bir yandan da futbolcuların lisans işlemleri sürüyor. Kulübün kendisine ait bir tesisinin olması futbolcularda iyi bir etki yaratırken, yeni sezon yeni heyecan artık yavaş yavaş başlamak üzere. Bizleri bu sezon başarıya taşıyacak oyuncularla nabız yokladık şu anda halen görüşmelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor, taraftarlarımızı memnun edecek önemli oyuncuları kadromuza katmak üzereyiz. Söğütlüçeşme Birlikspor takımlarının yeni sezon öncesinde şampiyonluk oranları veya şartları neyse bizde aynı eşit şartlardayız bunun bilinciyle başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla dört koldan transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...