Cumartesi, Ocak 28, 2017

Soğuksu halkı Ortaköyspor maçına kilitlendi

Soğuksu Camiası ligin son maçı olan ve kader niteliği taşıyan Ortaköyspor mücadelesine kenetlendi.


 


Mahalle denilen kavramı eskiden bildiğimiz şekilde devam ettiren Soğuksu halkına da kulüpten çağrı yapıldı. Önemli Ortaköyspor mücadelesi için taraftarlarında desteğini arkasına amak isteyen ekipte, taraftarları maça götürecek otobüslerde hazırlandı.


 


Kulüp Başkanı Muammer Aydınoğlu yaptığı açıklamada, "İlçemiz için bu hafta çok önemli. Hem biz hem Beykozspor Cumartesi ve Pazar günleri çok önemli mücadelelere çıkacağız. Alnımızın akı ile istediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Buraya kadar başarılı bir şekilde gelen oyuncularımız, hem klasman grubuna kalmak için hem de Klasman Grubuna kaldıklarında gerekeni yapacaklardır. Ondan sonrada biz yönetim olarak üstümüze düşeni yapacağız" dedi.


 


Öte yandan Yönetim Kurulu üyelerinden Emrah Karaca ise "Klasman grubu için zorlu bir, hatta belki de iki müsabaka oynayacağız. Hedefimiz bundan sonra kayıpsız şekilde yola devam etmek. Oyuncu kardeşlerimiz bazı mücadelelerde istediğimiz performansı sergileyemedi. Yine de en büyük mutluluğumuz kardeşlerimizin bu mücadelelerde bile bizlere niyetlerinin iyi olduğunu hissettirmeleri. Sezon içindeki yaşadıklarımız ile, sevinçlerimiz üzüntülerimiz ile bir futbol takımından çok daha fazlası olmayı başardık. Takımdaki bu dostluğu, arkadaşlığı sportif başarı ile de süsleme zamanımız geldi. Ortaköyspor mücadelesi ve belkide son hafta puan durumlarına göre bir Kurtköyspor mücadelemiz olacak. Bu iki mücadeleden galip çıkıp adımızı Klasman grubuna yazdıracağımıza inancımız tam. Tüm camia olarak başarıya Kenetlendik. Oyuncu kardeşlerimizin istediğimiz mutluluğu bize yaşatacağına inanıyorum" dedi.


 


Yönetim Kurulu üyelerinden Selçuk Ülker ise "Sezon içinde tahmin etmediğimiz sıkıntılar yaşadık ancak bunları aşarak tekrar toparlandık. Şanssız puan kayıplarımız olmasa durum belki çok daha farklı olabilirdi. Şu anda önemli olan olduğumuz yerde istediğimizi almak.Oldukça tecrübeli kalitesi belli, hangi grupta olursa olsun adından söz ettirebilecek Ortaköyspor müsabakasına çıkacağız. Deplasmanda da olsak taraftarımız yanımızda olacak. Önce bu müsabakayı, daha sonra da olabilecek bir baraj müsabakasını kazanıp adımızı Klasman gruplarına yazdıracağız. Oyuncularımız sahada gerekeni yapıp camiamıza bu mutluluğu yaşatacaklardır" dedi.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...