Pazar, Ocak 29, 2017

Mahmutşevketpaşa'nın 'CAN'ı var

İstanbul 1.Amatör Küme 7.grup mücadelesinde zirve yarışındaki Okmeydanı Mahmut Şevket Paşaspor ligde orta sıralardaki Kumkapı Sarıçubukspor'u ikinci yarıda attığı gollerle yenerek Play-Off oynamaya hak kazandı.


Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya ev sahbi ekip golle başladı. 47.dakikada Arhan'ın golü ile ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.


Konuk ekip kızardı


Mücadelenin 55.dakikasında konuk ekipten Mertcan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi ve konuk ekip 10 kişi kaldı.


Penaltı geldi ortalık karıştı


Mutlak puana ihtiyacı olan konuk ekip deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarının da desteği ile rakip kaleye yüklendi. 63.dakikada Kumkapı Sarıçubuk ceza sahasındaki karambolde top defans oyuncusu Hakan'ın dirseğine çarpınca mücadelenin hakemi Oktay Koçak penaltı noktasını gösterdi. Ev sahibi ekip kenar yönetimi ve futbolcuları bu karar karşısında adeta şok olurken yoğun itirazlar kararı değiştirmedi. Topun başına geçen golcü isim Can Dizdar topu filelere gönderdi 1-1. Penaltı sonrasında tribünlerdeki Mahmutşevketpaşa taraftarları ile diyaloğa giren Kumkapı Sarıçubuk Teknik Sorumlusu Ömer Varlık hakem Oktay Koçak tarafından saha dışına gönderildi. Bu dakikadan sonra maç neredeyse maçlıktan çıktı. Ev sahibi ekip oyuncuları ile tribünlerdeki taraftarların diyalogları maç sırasında da devam ederken sahaya yabancı madde atıldı.


Can dize getirdi


Mücadelenin kalan kısmında konuk ekibin golcü oyuncusu Can Dizdar rakip ceza sahasında buluştuğu toplarla adeta gol dersi verdi. 25 yaşındaki oyuncu yaptığı feykler ve son vuruşlardaki usta becerisi ile üç gol daha atarak maçın skorunu belirledi 1-4.


Ev sahibi ekipten Erol ve Mustafa ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.


Karşılaşma sonrasında Kumkapı Sarıçubukspor'dan  birkaç oyuncu maç içinde kendilerine küfredildiği gerekçesi ile konuk ekip taraftarlarının minibüsüne saldırmak istedi. Araya giren sağduyulu oyuncu ve taraftarlar olayları büyümeden sonlandırdı. Ev sahibi ekibin tecrübeli kaptanı Cüneyt maç içerisinde ve sonrasında yapmış olduğu davranışlarla olayların çıkmasını engelleyen en etkili isimdi.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...