Pazar, Ocak 29, 2017

Kurtuluş maçı Akalanspor'un

İstanbul 1. Amatör Küme 3. Grup’ta kümede kalma-düşme maçında Akalanspor, Subaşıspor’u Hami (2), Recep ve Kerim’in golleri ile 4-0 yendi. Böylece Sarı-Kırmızılılar ligde kalmayı başarırken hemşerisi 2. Amatör’e geriledi.


Çatalca Stadı’ndaki maçın ilk yarısını Akalanspor 10. dakikida Recep’in attığı golle 1-0 önde tamamlaıdı. Kerim 73’te farkı ikiye çıkardı. Hami 80’de attığı golle takımını iyice rahatlattı. 87’de Hami ceza sahası dışında seken topa gelişine vurdu, doksana giden top skoru belirledi: 4-0


Son haftaya düşme hattında giren Akalanspor böylece kurtuluşunu ilan ederken, beraberlik halinde bile kümede kalacak olan Subaşıspor büyük hayal kırıklığı yaşadı. Maç sonu az da olsa ortam gerilse de olay büyümedi.


Prim istemediler
Maça iyi konsantre olan Akalansporlu oyncular bu maçı almaları halinde galibiyet primi istemediklerini belirterek puan cetvelindeki konumun kendilerine yakışmadığının bilincinde olduklarını bu nedenle kenetlenerek galip gelmeyi bildiklerini ifade ettiler.


HABER: CANER KIZILER

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.