Perşembe, Ocak 26, 2017

Kupadaki tek amatör takımdan tarihi galibiyet!

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda gruptan çıkma şansı bulunmayan Bölgesel Amatör Lig ekibi Yeni Amasyaspor ile Göztepe, Amasya 12 Haziran Stadı'nda karşı karşıya geldi.


Özkan Çeliker'in düdük çaldığı mücadelede ev sahibi ekibin gollerini 12. dakikada Muhammet Emin Gül, 35. dakikada Hakan Açıkalın ve 42. dakikada Kaan Yüksel kaydederken Göztepe'nin golleri 50. ve 83. dakikalarda Umut Nayir'den geldi.


Mücadele Yeni Amasyaspor'un 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.


Bu sonucun ardından Göztepe grubu 6 puanla 3. sırada, Yeni Amasyaspor ise 4 puanla sonuncu sırada tamamlayarak Türkiye Kupası'na veda etti.


Bu sezon özellikle Türkiye Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yeni Amasyaspor, elemelerde oynadığı dört maçı da kazanarak adını gruplara yazdırmıştı. Grup aşamasında güçlü ekiplerle boy gösteren Yeşil Beyazlılar, oynadığı 6 maçta 4 puan toplarken, Süper Lig ekibi Başakşehirspor ile 0-0 berabere kalırken, Göztepe'yi de 3-2 mağlup etti.


YerelFutbol.com 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.