Salı, Ocak 31, 2017

İdealtepespor zoru başardı


İstanbul 1.Amatör Ligi 14.Grubun önemli maçında,ligden düşme tehlikesi olan İdealtepespor, maça eksik kadro ile çıkan rakibi İstanbul Esnafspor'u farklı yenerek,üçlü averaj sonucunda ligde kaldı:5-1



 

Esnafspor sahaya 8 kişi ile çıktı



Maç saatinde sahada 8 kişi olan Esnafspor, hakem Mücahit Değirmenci tarafından maçın başlayabilmesi için sahada en az 9 oyuncusu olması gerektiği yoksa maçı tatil edeceği konusunda uyardı. Esnafspor, sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmayan fakat maçı seyretmeye gelen Cihan Kocabaş'ı esame listesine ekleyerek dokuz kişiyi tamamladı.Cihan,sadece 4 dakika oynadıktan sonra sahayı terk etti.



Esnafspor Kalecisi Volkan Arslantürk'ün sayısız gol pozisyonunu çıkardığı karşılaşmada İdealtepespor adına golleri golleri Er Yiğit Duman(2),Yasin Eroğlu,Z.Aytunç Çakır ve Serkan Üstün atarken,Esnafspor'un tek sayısı ise Mesut Aydın'dan geldi.

 

 



 

Üçlü averaj sonucunda ligde kalmayı başardı

 



İdealtepespor, bulunduğu 16.Grup'ta tamamlanan maçlar sonucunda,Balkan Yeşilbağlarspor ve Örnekköyspor ile birlikte ligi 20 puanla bitirdi.Üç takımında aynı puanda olması durumunda devreye geçen üçlü averaj sistemi sonucunda Balkan Yeşilbağlarspor,ligden çekilen İçerenköy İ.Y.'dan sonra ligden düşen ikinci takım oldu.

 


 


İDEALTEPE SK:5 - İSTANBUL ESNAFSPOR:1



 



STAD: İdealtepe Suni Çim Stadı



HAKEMLER: Mücahit Değirmenci,Okan Coşkun,Akın Aydemir



SAHA KOMİSERİ: Yakup Şahin



SAĞLIK GÖREVLİSİ: Mücahit Piricci



İDEALTEPE SK: Enes Başar(Baran Demir,Emre Alkan,Berk Acayir, Erberk Coşkun, Melih Egeli,Doğukan Kılıç,Yasin Eroğlu, da Yüce(Zeki Öztürk), Zaim Aytunç Çakır,Er Yiğit Duman,Abdülsamet Aktan(Serkan Üstün)



Teknik Sorumlu: Hüsnü Ramazan Kurtez



 



İSTANBUL ESNAFSPOR: Volkan Arslantürk, Mikail Karaçelik, Kürşat Yılmaz, Cengizhan Uğur, Muammer Özenen,Serhat Çiçek, Abdullah Albayrak,Mesut Aydın, Cihan Kocabaş



Teknik Sorumlu: Mehmet Karadağ



 

Goller: Yasin Eroğlu (dk.16),Er Yiğit Duman (dk.30,36),Z.Aytunç Çakır (dk.50), Serkan Üstün(dk.82)/ Mesut(dk.64)



 

HABER-FOTOĞRAF: ARİF DOĞAN

 



 

 

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...