Cumartesi, Ocak 28, 2017

Feriköyspor’a baklava dopingi

İstanbul Süper Amatör Küme’de Pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak Feriköysporlu futbolculara idman sonrası baklava ikram edildi.


Avcılar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Kırmızı Beyazlılar son idmanına çıkarken, idmanı izlemeye gelen İşadamı Samet Gümüş ve taraftarlardan Batuhan Özmen, futbolcular ve teknik heyete baklava ikram ederken hafta sonu oynanacak şampiyonluk maçı için takımdan galibiyet sözü aldı. Yaklaşık 2 saat süren taktik idman sonrası baklava ikramı keyifleri yerine getirdi.


İstanbul Süper Amatör Küme’de son hafta maçlarının oynanacağı pazar günü Avcılar Atatürk Stadı tam bir final mücadelesine ev sahipliği yapacak. Üçüncü sıradaki Avcılar Belediyespor ile Feriköy’ün karşılaşacağı müsabakada kaybeden taraf Klasman Grubu şansını kaybedecek.


Avcılar Belediyespor ile Feriköy arasındaki İstanbul SAL 8. Grup şampiyonluk mücadelesi Pazar günü saat 15.00'te Avcılar Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...