Çarşamba, Aralık 14, 2016

Olimpik-Altınova maçı sonrası büyük olaylar


İstanbul 1. Amatör Küme 9. Grup'ta bugün oynanan Bahçelievler Olimpikspor-Altınovaspor karşılaşması sonrası çıkan olaylarda konuk takım oyuncuları darp edildi. 

Erteleme gerginliği
Kocasinan Stadı'ndaki maç gergin başladı. Altınovaspor Teknik Direktörü Ergün Gelen'in babasının vefatı nedeniyle Güngören temsilcisi erteleme isterken Olimpikspor bunu kabul etmedi. Bu ortamda başlayan maçı Olimpikspor 2-1 kazanırken gerginlik maç sonuna da yansıdı. İki takım oyuncuları arasındaki sözlü tartışma yumruklaşmaya dönerken konuk ekip oyuncuları darp edildi. Yaralanan oyuncular hastaneye götürüldü.


Güngören Kulüpler Birliği hem olayı hem de Olimpikspor'un erteleme isteğini reddetmesini kınarken, konuyla ilgili bir açıklama yapılacağı öğrenildi. 

Altınovaspor Kulübü yöneticileri de rakiplerine büyük tepki gösterdi.

'Olayları Altınovalı oyuncu başlattı'
Bahçelievler Olimpikspor yöneticileri ise olayların, maç sonunda Altınovaspor bir oyuncunun Olimpiksporlu bir futbolcunun boğazını sıkmasıyla başladığını, kendilerinin olayları yatıştırmak için büyük çaba sarf ettiğini hatta kendi futbolcularını zorla içeri soktuklarını, yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını beyan ettiler. Bahçelievler temsilcisi yetkilileri "Hocamız kesinlikle rakip takıma saldırmadı. Kaldı ki içeri sokulup olaylar yatışana kadar soyunma odasında bekletilen taraf bizdik" dediler.

Erteleme konusunda ise Güngören Kulüpler Birliği'nin konuyla ilgili Olimpikspor'un teknik heyetine baş vurduğu, karşılık olarak da "Bizim yetkimiz yok. Buna ancak kulüp başkanımız buna karar verir" yanıtını verdiği öğrenildi.

HABER: EFKAN BUCAK

                                                              Kavgada yırtıldığı iddia edilen forma


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...