Perşembe, Aralık 01, 2016

Bahçelievlerspor'dan Kilyosspor'a kınama


İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup'ta hafta sonu Çayırbaşı Stadı'nda oynanan ve gergin geçen maçta Kilyosspor'a 5-4 mağlup olan Bahçelievlerspor'da Genel Kaptan Fatih Demir rakiplerine tepki gösterdi.

Demir yaptığı açıklamada "Kilyossporlu oyuncuların maç içerisinde sürekli hakaret ve küfürlerine maruz kaldık. Öyle bir maç oynandı ki hakem hiç bir küfrü duymadı. Benim oyuncumu ikinci golden sonra 'Koyduk mu' dediği için kırmızı karttan ihraç ediyor ama biz 4-2 öndeyken, Kilyosspor bizim oyuncumuzu tabanla içeri sokup topu çizgiden geçirdiğinde faul veremiyor! 90 dakika boyunca mütemadiyen küfür ve hakarette bulunan Kilyossporlu1, 4, 5 ve 17 numaralı futbolcuları ve taraftarlarını, küfre engel olmadıkları gibi taraftarla birlikte bize küfür eden yöneticileri en sert şekilde kınıyoruz. Türk futbolunda böyle kendini bilmez yöneticilerin ve kulüplerin olmamasını temenni ediyoruz. Kilyosspor'un aldığı galibiyetin de şaibeli olduğunu düşünüyoruz. Kendilerini ilk maçta çok iyi ağırlamıştık, bundan dolayı başkanları özellikle teşekkür etti, soyunma odamıza tatlı yolladı. Karşılığını çok güzel bir şekilde aldık" dedi. 

"Küfür ve tehditten dolayı 6 dakikada 3 gol yedik, 4-2'den 5-4 yenildik" diyen Demir "Bugün Federasyon'a giderek bir yazı verdik, Kilyosspor ve hakemleri kınadık. Olayın incelenmesi için talepte bulunduk" ifadelerini kullandı.

Demir: Kilyos'un üçüncü golünde futbolcumuza tabanla girildi ve dizi bu hale geli. 
HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazıklar olsun Kilyos'a...Mağlubiyeti hazmedemeyeceksen oynamayacaksın kardeşim...Gerçi Bahçelievler'de sütten çıkmış ak kaşık değil..Onlarında her maçı olaylı geçiyor fakat genelde takım içinde kendi kendileriyle kavga ediyorlar.En azından başkalarına zararları yok

Adsız dedi ki...

Bırıncısı bahcelievler herseyi guzel anlatıyosun senınle aynı grupta olan bı takımız bızde centilmenlıkten ıylıkten bahsedıyosun mac bıttı sızı sahanızda yendık senın kaptanın 17 yasında cocuga suratına hıc bısey yokken tekme attı onu nasıl anlatıcaksın sız daha ne ekersenız onu bıcıceksınız az kaldı azz

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...