Cuma, Eylül 09, 2016

Yıldıztabyaspor tesisleri her zamanki gibi lige hazır



Yıldıztabyaspor kulübü başkanı Yavuz Coşkun , son günlerde yapılan tesis yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tesislerimizde yaptığımız onarım ve tadilatlar sonrasında boya ile pırıl pırıl hale gelen tesislerimizde halen çalışmalarımız devam etmektedir.

Yapılan çalışmalar ve yapılacak işler ile tesislerimizi amatör maçlarımıza hazır hale getirdik ve devam ediyoruz , tesislerimize gelecek misafirlerimize temiz ve nezih ortam hazırlamak için tamamen öz kaynaklarımızdan yararlanıyoruz. Elimizden geldiği kadarda bunlara devam edeceğiz diyen başkan Coşkun , yaptığımız işlerin kalıcı olmasına dikkat ediyoruz. Gelecek nesillerdede bundan bu şekilde bahsedilmesi bizleri gururlandırır dedi. 





Şimdi sırada kale ağlarımızı , bayraklarımızı değiştirip çevre düzenlememize devam edeceğiz. Tesislerimize gelen misafirlerimiz kendilerini mesire alanında gibi görebileceği ve ailece gün geçirecek bir duruma getireceğiz inşallah. Birde spor muhabirleri için yer yapma niyetimiz var onuda gündemimize aldık.

Tesis sıkıntısı yaşayan ilimizin her bir yerindeki takımlarımıza gündüz çalışmaları için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Yeterki mağdur olmasınlar.




Bu açıklama vesilesi tüm islam aleminin ve amatör camiamızın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Hafta sonu başlayacak 2016-2017 sezonunda tüm takımlara hayırlı olmasını dilerim.

Hiç yorum yok:

Zirvedeki dev randevu Pendik Güllübağlar'ın

İstanbul U17A Ligi 17. Grup'ta haftaya 22'şer puanla giren iki şampiyonluk adayının maçında Pendik Güllübağlarspor sahasında Paşabah...