Pazar, Eylül 04, 2016

'Tufi' tercihini yaptı

Bursa 1. Amatör Lig'de kurduğu kadro ile iddiasını ortaya koyan Çiftehavuzlarspor, 'Tufi' lakaplı kanat oyuncusu genç yetenek Tuğhan Yalçınkaya'yı renklerine bağladı. 

Yetenekli olmasının yanında sürati ile de dikkat çeken Tuğhan Yalçınkaya, transferin ardından duygularını, "Ben 7 yaşından beri futbol oynuyorum, çeşitli kulüplerde oynadım. En büyük tecrübemi 3. Ligdeki Nilüferspor A.Ş'de akademi liglerinde edindim. Yaşıtlarımla hiç oynama fırsatım olmadı o yüzden hep üst yaş kategorilerinde yetiştim. Buradan bana emeği geçen bütün hocalarıma çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Çünkü onlar mutfağın şef aşçıları. Bizleri bugünlere getiren onlar. Fatih hocamı da uzun zamandır tanırım, Kendisinin gençlerle çalışmasını, yetenekli gençlerle çalışmasından dolayı da örnek alacak bir Antrenör olduğunu düşünüyorum. Bana teklif yaptığında hiç düşünmeden 'evet' dedim. Şimdi imzaları attık. Allah her iki tarafı da utandırmasın. Umarım başarılı sakatsız ve güzel bir sezon geçiririz" ifadeleri ile açıkladı. 

Yöneticilerden Mali Sekreter Salih Karamümin ise "Yönetim ve Teknik Sorumlumuz Fatih Yabaş hocamızla çok titizlikle çalışarak transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hocamızın verdiği isimler hakkında geniş araştırma ve kulübümüze kişilik,karakter ve futbol oyunu yapısıyla en faydalı olacak isimlere imza attırma çabasındayız.Büyük ve güçlü bir yapılanmaya doğru adım atıyoruz. Kadromuzda gençler, tecrübeliler ve abilerden oluşan bir yapılanma içine girmeye çalışıyoruz. Hocamızın bu yapılanmayı bizzat kendi isteyerek kuruyor ve hazırlıyor. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve emeklerimizin sonucunda güzel günler yaşar ve sonunu iyi bitiririz" diye konuştu. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.