Cuma, Eylül 02, 2016

Çiftehavuzlarspor 'rüzgarı' kadrosuna kattı

Bursa 1. Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çiftehavuzlarspor, transfer çalışmaları doğrultusunda sürati ile dikkat çeken golcü kanat oyuncusu Taner Yavaş'ı renklerine bağladı. 

Kulüp yönetiminin yer aldığı imza töreninde konuşan Taner Yavaş, "Önceki sezonlarda antrenör Fatih Yabaş hocamla çalışma fırsatı buldum. Kendisi genç, istekli, hedefleri olan planlı ve profesyonelce hareket eden bir hoca. Hocamla bu sened e bir üst ligde tecrübelerimizi paylaşacak olmamız ve diğer arkadaşlarımla birlikte bu kulübü en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşündüğüm için bu imza attım. Her iki tarafa hayırlı olur inşallah" dedi. 

Öztürk: Yanılıyorlar
Çiftehavuzlar Yöneticisi Hayati Öztürk ise yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün bu sene 1. Amatör Lig'de tecrübesiz bir takım olacağını düşünenler, varsa yanılıyorlar. Çünkü biz 1.Amatör Lig'de Bursa'nın en karakterli, en iyi top oynayan, en zevkli izlenilen bir takım yapmak adına transferlerimizi yapıyoruz. Koordineli olarak Teknik Sorumlumuz Fatih Yabaş hocamla da titizlikle araştırıp portföyündeki oyuncuları kadromuza dahil etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 


YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Zirvedeki dev randevu Pendik Güllübağlar'ın

İstanbul U17A Ligi 17. Grup'ta haftaya 22'şer puanla giren iki şampiyonluk adayının maçında Pendik Güllübağlarspor sahasında Paşabah...