Cuma, Temmuz 15, 2016

Karacaköyspor ve Ormanlıspor'a nakdi yardım yapıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplere yardım etmeye devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, 'Amatör spor kulüplerine yapılacak olan nakdi yardım tutarının, belirlenmesi ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporunun' kabul edilmesinin ardından taleplere göre spor kulüplerine nakdi yardım yapıyor.

Haziran ayının başında Çatalca'da lisanslı amatör kulüplerin talepleri doğrultusunda,Gümüşpınar, Karacaköy, Kabakça, Muratbey, Örencik, Subaşı ve Yalıköyspor'a malzeme yardımı yapılmıştı. Ardından ise meclis kararı doğrultusunda bütçe planlamaları yapılarak Dağyenice, Gökçeali, Gümüşpınar ve Yalıköyspor nakdi yardımı almıştı.

Sırasıyla yardımlar devam ederken, 14 Temmuz 2016 tarihinde Karacaköyspor ve Ormanlıspor kulüplerine nakdi yardım yapıldı. 

Cem Kara'dan kulüplere mesaj
Çatalca Başkanı Cem Kara, nakdi yardım çeklerini başkanlara takdim ederken, yeni sezonda spor kulüplerine başarılar diledi. 
Amatör spor kulüplerine, kanunen nakdi yardım yapıldığını sözlerine ekleyen Cem Kara, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Çatalcaspor'a da aynı oranda yardım yapılacağını belirterek, Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe'den, gelen yardım listesinin hazırlanmasını istedi.

Kulüp başkanları da Cem Kara'ya teşekkür ederek, bölgedeki spor kulüplerine göre şanslı olduklarını, Çatalca belediyesinin spor kulüplerine sadece nakdi yardım olmadığını, malzeme ve yol yardımı gibi yardımların azımsanamayacağını belirttiler.

HABER:CANER KIZILER





.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...