Çarşamba, Mayıs 11, 2016

70 Larendespor'un genç yıldızı takımda kaldı


Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 70 Larendespor'un genç kanat oyuncusu Yasin Akın, önümüzdeki sezon da yuvada kalma kararı aldı.

2015-2016 sezonunda Karaman Belediyespor'dan alınan Yasin Akın, verimli ve başarılı bir sezon geçirmişti. Konyaspor alt yapısında yetişen Akın, 70 Larendespor Başkanı Halil İbrahim Çelikyön, genel kaptan Musa Şimşek, Başkan Yardımcısı Halil Oflaz, Kulüp Genel Sekreteri Eyüp Boynukalın ve Teknik Direktör Mustafa Kuyucu ile yaklaşık 1 saatlik toplantı sonunda anlaşma sağlayarak, önümüzdeki sezon da kulüpte kalacağını açıkladı.

'Bu takım bana çok şey öğretti'

Konuyla ilgili konuşan Yasin Akın, "70 Larendespor'da mutlu bir sezon geçirdim. Baraj maçındaki mağlubiyet beni çok üzdü ama genç yaşıma rağmen bu sene bu takım bana çok şey öğretti. Ağabey-kardeşliğin anlamını, futbolun sadece bir oyun olmadığını, insanın ailesinden sonra bir ailesi daha olabileceğini ben burada öğrendim. Yönetim gitmem için müsaade etti ama ben düşünmedim. 'Bölgesel Amatör Lig takımlarından veya bizden daha iyi imkan sunan varsa gidebilirsin' denildi ama ben gitmeyi düşünmüyorum. Başkanımla ve diğer yöneticilerimle, hocalarımla konuştuktan sonra kalmak istediğimi söyledim" dedi.

Yeni sezon hedeflerine de değinen genç oyuncu, "İnşallah o sene bu sene olacak bizim için. Hak ettiğimiz ligde Turuncu Beyaz forma altında savaşacağız. Bölgesel Amatör Lig'de bir takımda oynayacaksam, bu 70 Larendespor olacak inşallah" diye konuştu.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.