Perşembe, Nisan 21, 2016

Arnavutköy Belediye attı Yıldırım "BAL" oldu


Bölgesel Amatör Lig 12.Grup müsabakalarında Arnavutköy Belediye - Kocaeli Demir müsabakasında 90+2 de gelen gol, adeta bir takımın kaderini değiştirdi.

Hereke Yıldız müsabakasının 88.dakikasında Lüleburgaz 1-0 geri düşerek 3 puanı sahada bırakırken Arnavutköy Belediye son dakikada rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırarak son iki sıradan kurtulmayı başarırken bu sonuçlar da Lüleburgaz Yıldırımsporu Bölgesel Amatör Lige çıkardı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Lüleburgazspor, rakibi Sergenspor karşısında önce 15 sonra da 21. dakikada yediği şok gollerle 2-0 geriye düştü. ilk yarının son 20 dakikalık diliminde baskısını arttıran Lüleburgaz Yıldırımspor 30.dakikada İstanbul'dan transferi Berke'nin atılan ara pasını iyi değerlendirmesi  ile skoru 2-1 yaptı. 35.dakikada Giray Sağ çaprazda buluştuğu topu aşırtma bir vuruşla filelere bırakırken, bu sefer de sol çaprazdan Mahsun düzgün bir vuruşla goünü attı ve bir anda Lüleburgaz Yıldırımspor mücadelede 3-2 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan, arzulu oynayan ve galibiyeti isteyen taraf Lüleburgaz Yıldırımspor oldu. Taraftar destediğini de arkasına alan ekip gol için yüklenirken, beklenen gol 61.dakikada geldi.

Ceza sahası dışında topla buluşan günün golcü ismi Berke Hotan, kaliteli bir şut çıkardı. Sol kenarda buluştuğu topu uzak doksana bırakan başarılı oyuncu takımını 4-2 öne geçirdi. Sıcak havanın da etkisi ile mücadelede 65.dakikadan sonra tempo oldukça düşerken, karşılaşmada başka gol olmadı ve Lüleburgaz 2-0 geriye düştüğü müsabakada adeta küllerinden doğdu ve 3 puanı hanesine yazdırdı, hem de Bölgesel Amatör Lige merhaba dedi

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.