Pazartesi, Şubat 15, 2016

1877 Alemdağspor şampiyonluğu kutladı


Namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselen 1877 Alemdağspor kupasını görkemli şekilde aldı.

Çekmeköy ilçesinin takımı 1877 Alemdağspor 1. Amatör Lig 17.grupta namağlup şampiyon oldu.
Şampiyon son maçında kendi evinde ağırladığı Çakmakspor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup erken goller Metin Boz (3) ve oyuna sonradan dahil olan Okan Şahin’den geldi.

Özlenen semt görüntüsü
Alemdağ Stadında son maçında şampiyonluk kupasını TFF yöneticilerinden alan 1877 Alemdağspor camiasının bütünlüğü görülmeye değerdi.

Lig boyunca deplasmanda ve kendi evinde takımını yalnız bırakmayan, Son maçında da üzerine düşeni yapan Alemdağlı genç yaşlı, çocuk, kadın binlerce kişi, takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Hazırlığına günler öncesinden başlanan şampiyonluk kutlamalarında mahallenin gençleri son gece kutlamalarda herhangi bir aksilik yaşanmasın diye uyumadan çalışmalarına devam etti. Görsel şovlar pankartlar ve müziklerle amatör ligde eşine az rastlanır bir şampiyonluk kutlaması yapan kulüp, maç sonunda tüm mahalleyi üzeri açık bir otobüsle turladı.

STAT: ALEMDAĞ
1877 ALEMDAĞ: Cenk Açıkkol, Umutcan Altınışık, Yalçın Yıldız, Ekrem Köse, Mehmet Ali Diri, Mahmut Bayurgan, Ahmet Taş, Erdoğan Turhan, Metin Boz, Alper Atay, Yasin Dursun
YEDEKLER: Barış Urun, Berkcan Elmas, Hasan Kaçmazoğlu, Mustafa Yıldırım, Aziz Keskin,Ferhat, Bozkurt, Okan Şahin
TEKNİK DİREKTÖR:Necmi Erenoğlu
ÇAKMAKSPOR: Barış Tatar, Hamitcan Yazıcı,Şahin Coşkun, Eyüpcan Demir, Mehmet Can Yazıcı, Yunus Bircan,Aykut Çakır, Fuat Şahin, Burak Ali Kamsız, Okan Sevim, Diyadin Duman
YEDEKLER :İsmail Gürşen, Mazlum Çağını, Bahadır Ecevit, Mehmet Öksüz
TEKNİK DİREKTÖR: Salih Yel












Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.