Perşembe, Ocak 28, 2016

Selami Ali Yeşil Saha'dan program tepkisi


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü'nün başkanı Özkan Oğuzatak, gelecek hafta içine maç verilmesine tepki gösterdi.

Oğuzatak Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Geride bıraktığımız hafta sonu maçların gereksiz yere ertelendiği fikrindeyim. En azından cumartesi sabahı beklenebilirdi. Görüyoruz ki bu hafta programda hafta içi maç var. Bizim futbolcu kardeşlerimizin hepsi çalışıyor. Amatör bir kulübüz, oyuncularımız keyif için spor amaçlı oynuyorlar, onları hafta içi maça gelmeleri konusunda zorlamamız mümkün değil. Eksik çıktığımız maçlar oldu. Ligde kritik durumdayız ve ligde kalma yolunda belki de son kozlarımızı oynayacağız ancak bir bakıyoruz hafta içi maç var. TFF'den ricamız lütfen artık hafta içine maç verilmesin, adı amatör olan, futbolcuların çoğunun öğrenci veya çalışan olan bir ligde hafta içi maç verilmesinin mantıklı bir izahı yok. Ligler sarkıyor deniyorsa sezon başında ona göre önlem alınmalıydı" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...