Çarşamba, Ocak 27, 2016

Langaspor'da hasret bitiyor


İstanbul'un köklü kulüplerinden olan ancak uzun zamandır A takım seviyesinde liglere katılmayan, son iki sezondur da hiçbir kategoride katılım gösteremeyen Langaspor bu sezon 2. Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler ayrıca U13 Ligi'nde de yer alacak.

1946'da federe olan ancak son yıllarda atıl durumda kalan Langaspor'u küllerinden doğurtan isimse kulüp başkanı Osman Aydemir. Aynı zamanda Aksaray Mahallesi Muhtarı olan Aydemir, semtin gençliğine hizmet etmek, onları spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için başkanlığına geldiği kulübü liglere sokmaya karar verdi. Bu bağlamda Langa ve çevresinden birçok genç kulübe kazandırıldı. Nitekim gerek A takım gerekse alt yapıda Langaspor büyük oranda kendi muhitinin gençleriyle mücadele edecek.

Takım Halil Erol'a emanet
Sarı-Lacivertliler'de hem A takım hem de alt yapıdan sorumlu olan isim, futbol severlerin Yeni Gayretspor'dan tanıdığı Halil Erol... Tecrübeli teknik adam yardımcılığını Yeni Gayretspor'da beraber çalıştığı Mesut Duman, kaleci antrenörlüğünüyse Serdar Hasar yapıyor. Langaspor şu sıralar yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Fatih ekibi haftada bir gün Namık Sevik, iki günse kendi tesislerinde çalışıyor.

Erol: Öncelik altyapı
Langaspor Teknik Sorumlusu Halil Erol Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Öncelikli hedefimiz gençlerimize hizmet etmek, onlara spor sevgisini aşılayıp topluma yararlı bireyler yetiştirmek. Burada uzun vadeli bir projeye başladık. Başkanımız Osman Aydemir'in bizlere büyük desteği var. İlk etapta alt yapımızı oluşturup Langaspor'u bir sporcu fabrikası yapmak istiyoruz. A takımsa yaptığımız işin vitrini olacak. Takımımızda birçok isim semtten. Bu arkadaşlarımıza ağabeylik etmeleri için dışarıdan, benim önceden çalıştığım futbolcuları transfer ettik. Çalışmalarımız sürmekte" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...