Pazar, Ocak 31, 2016

Kartalların kapışmasında 'gücü' olan kazandı


1.Amatör 14.Grup mücadelesinde Kartal Elçi ve Kartalgücü takımları karşı karşıya geldi. İki takımında mutlak 3 puan parolası ile çıktığı mücadelede, Kartal Elçi Şampiyonluk şansını devam ettirmek ve lider Anadolu Hisarı ile olan puan farkını sabit tutmak için mutlak kazanmak niyetiyle sahaya çıkarken, Kartalgücü'de korkulu rüyalar görmemek için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı.

Karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. Gelişen atakta Murat Bilgin Kartalgücünü öne geçirdi ve devrede bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya biraz toparlanarak başlayan Kartal Elçi golü bulup skoru 1-1 yapmasına rağmen günün golcüsü Murat Bilgin 1 dakika sonra tekrar Kartalgücünü öne geçirdi ve skoru 2-1 yaptı.

Bedirhan Attı 3 puan tescillendi
Kartal Elçi mücadelenin son dakikalarında hiç olmazsa beraberlik için karşı kalede gol ararken, bu sefer de sahneye Bedirhan Kesmez çıktı. Kartal Elçinin beraberlik aradığı dakikalarda Bedirhan Kartalgücü adına 3.golü kaydederek takımını 3-1 öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Bu skorla beraber, Kartalgücü puanını 20'ye çıkarırken, Kartal Elçi 33 puanda kalarak Anadolu Hisarının 3 puanı cebine koyduğu haftada zirveden iyice uzaklaştı.

Galibiyet Başkan Ahmet Kaya'ya hediye
Önemli bir galibiyete imza atan Kartalgücüspor, aldığı galibiyeti ise umre ziyaretinde olan Başkan Ahmet Kaya'ya armağan etti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.