Perşembe, Ocak 28, 2016

Gençlergücüspor'u zorlu haftalar bekliyor


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu’nda yer alan Gençlergücüspor, Fethiye deplasmanında galip gelerek ilerleyen haftalara rahat girmek istiyor. Son haftalarda topladığı puanlar ve oynadığı futbolla geleceğe güvenle bakan İnegöl ekibi, yaptığı transferler ile de daha da güç kazandı. Lacivert Siyahlılar, hafta sonu Fethiye İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını da sürdürüyor.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız teknik sorumlu Yunus Memiş, “Son haftalara doğru her takımın alacağı puanlar çok önemli olacak. Camia olarak biz de son haftalarda iyi bir görüntü vermeye başladık. Ancak bu başarımızı puan alarak daha üst seviyelere taşıyıp alt sıralardan kurtulmamız gerek. Bu hafta deplasmandaki Fethiye maçımız bu açıdan da çok önemli. Güzel oyun ve 3 puan için savaşıp ileriye güvenle bakmak istiyoruz. Zor olacak ama bunu başaracak kapasitemiz var. Umarım istediğimizi alırız” dedi.

‘Transferler ve takım uyum yakaladı’
1. Amatör Ligde mücadele eden ve şampiyon olan Demirtaşspor’dan 3 oyuncu ile anlaştıklarını aktaran Memiş, “Defans hattımızı daha da güçlendirdik. Kaptan Mehmet, Caner ve Özcan takımlarında çok iyi performans sergilediler. Bize de çok büyük katkı sağladıklarını görüyoruz. Takımımızda yer alan oyuncularda takıma adapte olmaları konusunda onlara çok yardımcı oldular. Zaten mevcut kadromuzda çok yetenekli ve kaliteli oyuncularımız var. Takım halinde yakaladığımız bu uyum bizlere puan ya da puanlar kazandıracaktır buna inanıyoruz” diye konuştu.

‘Zorlu periyodu aşacağız’
Son haftalarda ligde kalmak için her maçtan puanla ayrılmaları gerektiğini hatırlatan Yunus Memiş, “Puan artık aslanın ağzında. Her takım puan ya da puanlar alabilmek için daha dikkatli ve sabırlı olacaktır. Biz rakip kim olursa olsun saygı duyuyor ve sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğimizi söylüyoruz. Bu zorlu virajı aşıp camiayı hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Geçen hafta maalesef kendi sahamızda saha şartlarının elverişsiz olması nedeni ile maç yapmadan geçmek zorunda kaldık. Maç yapmadan geçirilen haftalar biraz oyuncularında motivasyonunu kaybetmesine sebep olabiliyor. Biz de elimizden geldiği kadar bu gibi sıkıntıları aşmak için oyuncularla devamlı istişareler yapıyoruz. Hastalıkların ve sakatlıkların olmaması için onları uyarıyoruz. Herkes bunun bilincinde” ifadelerini kullandı.

Yunus Memiş, son olarak kendisine ve kulübüne destek veren herkese teşekkür ederek kendilerine duydukları güveni boşa çıkarmayacaklarını belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.