Cumartesi, Ocak 30, 2016

Bu maçlar tarihe geçecek!


İstanbul 1. Amatör Lig'de 31 Ocak Pazar günü iki maç, akşam oynanacak. 

Zemini yenilendikten sonra tribünleri ve ışıklandırması da elden geçirilerek modern bir hâl alan Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı, İstanbul amatör ligleri tarihine geçecek iki maça ev sahipliği yapacak. 

13. grupta şampiyonluk mücadelesi veren ikinci sıradaki Akatlarspor, küme düşme potasında yer alan Güneştepespor'u konuk edecek. Güneş batımının ardından oynanacak karşılaşma, saat 18:00'de başlayacak. 

Bu maçın ardından ise şampiyonluk adaylarından Kuruçeşmespor, küme düşmeme mücadelesi veren Okmeydanı Fetihspor'u ağırlayacak. Bu mücadele de lig tarihine geçecek bir saat olan 20:00'de başlayacak. 


Çengelköy de oynamıştı
İstanbul'da daha önce maçlarda yaşanan sarkmalardan dolayı birçok takım, gün ışığında başlayan karşılaşmalarını, spotlar altında tamamlamıştı. Ancak yarın oynanacak maçların bir benzeri, 2013'te yaşanmıştı. 

Şu an Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Çengelköyspor, 2013 yılında yer aldığı Süper Amatör Lig 5. Grup'taki ilk maçını, akşam oynamıştı. Yeşil Beyazlılar o maçta Alemdağspor'u 3-2 yenerek lige galibiyetle başlamıştı. 

ÇENGELKÖY - ALEMDAĞSPOR / GECE MAÇI


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.