Pazar, Ocak 31, 2016

Bayrampaşa Teknik bir attı üç aldı

1.Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Çayırgücü ve Bayrampaşa Teknik,Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Maç oldukça tempolu başlarken, ilk yarı iki takımda iyi oynamaya, elinden geleni yapmaya çalıştı. Sahada futbol adına güzel işler yapmak için bulunan iki takım ilk devrede eşitliği bozamadı ve mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

İki takımda artık golü bekliyordu. Bayrampaşa temsilcisinin 50.dakikada sol çaprazda kazandığı frikikte yeni transfer Cem Engel'in direk kaleye doğru giden ortası gol olunca hakem orta yuvarlağı gösterdi ve 1-0 oldu. İki takımda golden sonra duraklama yaşarken, zaman zaman buldukları atakları gole çeviremediler ve mücadele 1-0'lık Bayrampaşa Teknik takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Aldığı 3 puan ile Puanını 16 yapan Bayrampaşa Teknik düşme potasından bir nebze uzaklaşmış oldu. Haftaya Bayrampaşa Teknik, bugün Fişekspordan büyük yara alan K.çekmece İ.Y.'nu konuk ederken, Çayırgücü ise ligden çekilen Tozkoparanspordan 3 puanı hükmen alacak.

Yeni transferler yaradı!
Bayrampaşa Teknikspor bu maça yeni transferleriyle çıktı. Gürpınarspor'dan Cem, Tozkoparan Birlikspor'dan Mert, Esenler Öz Yavuzselimspor'dan Onur, Selvispor'dan Hakan ve Altıntepsi Makelspor'dan Nihat bu maçta ilk kez lacivert-beyazlı formayı giyerken galibiyet golü de Cem'den geldi. 

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...