Salı, Ocak 26, 2016

Genç futbolcudan duygulandıran hareket


Nazilli Yıldızgücü'nde forma giyen Nafis Keşan sahalarda az rastlanan bir fair-play örneğine imza attı.17 yaşındaki oyuncu, soğuk havaya rağmen formasının altındaki badisini çıkartarak rakip takımda oynayan ve kendisinden iki yaş küçük olan Sedat Özdemir'e giydirdi.

Aydın Futbol U19 1. Ligi 1. Grup'ta Çine Madranspor ve Yıldızgücüspor takımları arasında oynanan karşılaşmada çok güzel bir olay yaşandı.

Yıldızgücüsporlu Nafis Keşan, maçın ilk yarısında rakibi Sedat Özdemir'in yanlışlıkla koluna bastı ve sakatlanmasına neden oldu. Nafis maçın ikinci yarısına çıkarken soyunma odasının koridorunda karşılaştığı ve hala kolunu tuttuğunu gördüğü Sedat Özdemir'in yanına yaklaştı. Sedat'ın kolunun halen acıdığını öğrenen Nafis Keşan, soğuk havaya aldırış etmeden üzerindeki formanın altındaki badisini çıkartarak Sedat Özdemir'e uzattı ve giymesini istedi. Rakibinin bu hareketi karşısında mutluluğu yüzünden okunan Sedat Özdemir, Nafis Keşan'a teşekkür etti.

'Rakiplerimiz aynı zamanda kardeşimizdir'
Sedat Özdemir'in kolunu yanlışlıkla yaraladığını söyleyen Nafis Keşan, rakibinin kolunun daha fazla acımaması için badisini vermek istediğini ifade ederken, ''Hepimiz kardeşiz. Hepimiz profesyonel futbolcu olmak istiyoruz. Ama görüyoruz ki bazen profesyonel futbolcular da sahalarda rakibini sakatlayacak hareketler yapıyorlar, bu hareketler profesyonelliklerine ve insanlığa yakışmıyor. Biz 'futbol kardeşliktir' sloganını hiç unutmuyoruz, rakiplerimiz bizim aynı zamanda kardeşlerimizdir'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: OSMAN YURTTAŞ - Aydın Denge Gazetesi




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.